Asus eee pc 2g surf ssd lemeze az alaplapra van forrasztva?
Figyelt kérdés
vagy cserélhető esetleg nagyobbra? ha valaki szedett szét ilyet,akkor írjon. :)2013. jún. 9. 19:43
1/8 CspCsj válasza:
2/8 CspCsj válasza:
Elfelejtettem:
Egy köztes megoldás: gyors SD memóriakártya behelyezése (legalább 32GB-os és Class 10-es), így elfogadható lesz mondjuk egy XP sebessége.
SD: [link]
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy időt áldoztál a felvilágosításomra. :) xp van rajta most is,és gyönyörűen fut. csak gondoltam,hogy egy 800mhz sebességű proci 512 ddr 2 rammal,esetleg majd egy modernebb rendszer is ráférhet. szóval elméletileg lehet tenni bele. csináltál már ilyet?
2013. jún. 9. 21:43
4/8 A kérdező kommentje:
az sd kártyára nem enged telepíteni,csak usb pendrivera engedne az ssd-n kívül.
2013. jún. 9. 21:44
5/8 CspCsj válasza:
Szétszedni már szedtem szét ilyet is meg jópár hasonlót. Bár úgy emlékszem hogy SD kártyára is telepítettem, csak drivereket kellett a telepítőbe integrálni.
6/8 A kérdező kommentje:
valahol azt állitották nekem hogy forrasztott az ssdje. :)
2013. jún. 9. 22:42
7/8 CspCsj válasza:
Igen, a szétszedési útmutató 16.lépésénél látszik az alaplap bal alsó sarkában az a 4 egyforma chip. Azok 512MB-osak egyenként.
8/8 CspCsj válasza:
Bocs, mivel ez 4GB-os modell, ezért 1GB-osak egyenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!