Miért olyan jók az Apple számítógépek?
Figyelt kérdés
Alap, hogy marha drágák, gondolkodom rajta, veszek egyet valamikor, de jó lenne tudni mi benne a jó, meg miért van presztízse... én már csalódtam pár márkában (laptopokról beszélek természetesen)2009. okt. 9. 12:02
1/7 anonim válasza:
MSI -t vegyél viszonylag olcsó(160e ft) egy normális gép és ugyanaz van benne mint az apple ben.
Amúgy meg csak az Apple felirat és logó a drága semmi más.
2/7 anonim válasza:
Az oprendszere stabil, nem nyafog mindenért, mint a windóz, nekem 4 hónapja be van kapcsolva a gép és egyszer nem éreztem úgy, hogy újra kéne indítani, vagy kikapcsolni, tökéletesen működik, egy windóz 4 hónap alatt meg megérik egy újratelepítésre... csak ennyi... de játszani nem egyszerű!
3/7 anonim válasza:
1, A MacBook-ot (489.900 Ft) ne egy noname 100000 Ft-os laptopal hasonlitsd össze, hanem egy hasonló árfekvésü Dell, Lenovo ThinkPad géppel.
2, Az Apple saját maga gyártott konfigra fejleszt operácios rendszert, mivel az Apple készíti a szoftvert és a hardvert is, minden együttműködik, mig a Windows-t mindenféle konfigra telepítik, ahány gép annyi variáció, különféle hardverekkel.
Hát persze hogy stabilabb, de próbáld ki az összes PC-re Mac OS-t telepíteni!
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg Acer Aspire van, de mint írtam nem valami jó...néha falhoz tudnám vágni. Igazából nem játszok vele, a stabilitás ami kell :P Köszi az eddigi válaszokat, de jöhetnek még :)
2009. okt. 9. 18:49
5/7 anonim válasza:
A 70% amit fizetsz az csak a "név".
Pl. a Sony laptopok is nagyon drágák, de csak azért mert Sony, semmi másért!
6/7 aTeE válasza:
Azért fizetsz mert Sony.Pontosan.Tapasztalat áll mögötte és nem szart gyárt !
7/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem kerül szóba egy Ubuntu, ha már stabilitás. Egy 8.04-et csak fizikai eszközzel van esély leölni, és furamód amin elindul, azon betonstabil (jó, nem árt, ha nem eszi a por).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!