Milyen alaplapot, tápot és procit vegyek 2 db Gigabyte HD7850 OC WF 2GB-os kártyához?
Egyértelműen crossfire-ban mennének.
Egyébként lehető legolcsóbban akarnám megúszni,amiatt is hogy ebből kettőnek már van egy kis ára.Hát nem tudom, olyan 30-50 esetleg 60-am lenne rá.Nem lenne annyira baj ha használt lenne,csak legyen rá min 6 hónap gari.
Előre is kösz.
Szerintem akkor most vegyél egy jó lapot, plusz procit(ha akarsz maradj Intelnél) és majd később add el a 7850-et és vegyél egy 7950-et és ne bajlódj CF-el...pláne ha minél olcsóbban szeretnél kijönni
Bár egy 6magos FX procival kevesebből kijönnél mint egy i5-el, lapot meg veszel 20-25k környékén
Miért lenne vacak az AMD processzor?
1 értelmes érvet mondj!
Egyébként ha már itt tartunk.
Miért olyan jó az Intel?
Mert a 60-80 ezres i5-3570K meg az i7-3770K is olyan béna,hogy le kell szedned a processzor kupakját,és normális pasztát kell kenned oda,mindezt garanciavesztéssel,mert különben 4.4GHz fölé nem tudod vinni?
Na?
A nagy Intel.
Kösz!
Akkor most az elejéről:
7850-es úgy van meg, hogy a pénz van meg rá, a többi pénzt meg alaplapra meg procira akartam költeni, és időközben vettem volna jobb procit, meg még egy vidikarit.
Egyébként elég vicces, hogy elősször nézegettem a videókártyákat hogy milyet vegyek, 6850 est vagy milyet.
Aztán használtan volt 6950-es ami 20k val drágább.
Most 45k-50k-ért jött az ötlet hogy vegyünk 7xxx- kártyát,és mivel 7770 a 6xxx-ekhez képest gyengébb(6850) így akkor legyen 7850.Most pedig jött a 7950.Lehet hogy inkább gyűjtök még és veszek pl. 7990-est, végül is már alig lesz drágább(és jön a többszázezres határ).
De akár vehetnék egy 8990-est amit lent egy kommentelő ajánlott valaki igen buta kérdésére: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3.. (jó sokat nevettem rajta)
Ne picsogj már, meg ne legyél irónikus, ha kiakarnánk bäszni veled, azt mondanánk vedd meg nyugodtan.
Ha van most 50 ezred még egy 7850re, akkor add el a mostanit, és vegyél egy 7950et, jobban jársz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!