Tudnátok az alábbiakban leírtakon segíteni?
ha nem próbáltál bootolni akkor mire vársz???
Ha folyamatosan újraindul akkor bootol, csak épp nem tud aminek lehet oka az amit írtam.
Szerviz?
Lehet hogy az alaplap az, ami nem jó... Könnyen meglehet, szerintem egy szerviz látogatás lenne neki a legjobb...
Bocsánat,elnéztem,3570K-nak olvastam.
Szóval.
Van VGA.
Be van dugva a tápkábel a kártyába?
Monitor a VGA-ra van kötve?
Processzor 4/8 pines csatlakozója be van dugva?
RAM-okat próbáltad felcserélgetni?
Hűtő rendesen van fent?
Alaplapi 24 pines táp be van dugva?
Ha ezek megvannak,akkor húzd le a HDD-t és a DVD-t az alaplapról.
Szóval.
HDD nem kell.
Anélkül próbáld.
De ellenőrizd hogy ez a 3(CPU,alaplap,VGA) tápja rendesen van-e bedugva.
Valamint a monitor hogy van kötve a gépre?
agentK semmi baj :D
Igen vga táp be van kötve. A monitor VGA porttal csatlakozik rá, ez is pipa. A procinak melyik a csatija? amelyiket felülre kell kötni? Mert amúgy minden be volt kötve ahova csak lehetett (szerintem). Ramokat most cseréljük fel. Hűtő fent van rendesen, fel is pörög. Alaplapi 24 pines be van dugva. Most visza tettük eredeti állapotba, így le tudtam formázni a HDD-t, majd írok a fejleményekről, és köszi a választ!
Na várjunk csak.
GTX650Ti-n van D-sub(VGA) kimenet?
Most komolyan!!
Meg sem nézed, hogy bootolna-e a telepítőről a géped, inkább szétszeded a hardvereket újból. Az bonyolult és sokáig tart, a rossz telepítőlemez kizárása meg 2 perc, de te tudod illetve ti tudjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!