USB-s Gamepadot PC-re kötve hogyan tudok használni?
Hát őszinte leszek, mikor kontrollert vettem, csak éppen megnéztem hogy oda legyen írva hogy PC-re is jó, nem gondoltam hogy ilyen dolgokkal szivatják az embert a nagy cégek hogy most ki hány darab 100 dollárossal törölje ki a seggét :D
Még szerencse hogy nem egy drága kontrollert vettem.
Na mindegy is, jogos az XboX kontrolleres érv is, de ha már így alakult, akkor abban a néhány játékban megoldom.
Egyébként FPS-en azért is akarom kipróbálni/megtanulni, mert több ismerősöm is mondta (akik konzolon játszanak régóta), hogy ha megtanulja az ember, sokkal jobb is lehet az egérnél. Köszönöm amúgy a válaszokat!
Komolyan nem értem ez a kungyerek mit magyaráz!
5 hsz-on keresztül azt, hogy hülye volt a kérdező, hogy PC/PS3 kontrollert vett? Ennek van értelme?
Csak nekem kerülte el a figyelmem, hogy a kérdés az nem az volt, hogy mit vegyek, hanem hogy vettem és hogyan tudom használni? Komolyan most ez itt trollkodik?
- A PC-re kiadott játékokhoz a MS-nak semmi köze, hacsak nem a MS adta ki.
- Windowson ha nincs szabvány támogatás egy perifériához, akkor a gyártó ad hozzá.
- Azaz, ha a win nem ismeri fel a PC-re készített kontrollert, akkor keresd meg és tedd fel a driver-ét.
Ha nem megy, add meg a gyártót,típust, szívesen megkeresem neked.
- Ha jól beállítottad a driver-ben, akkor a játéknak látnia kell, mivel a gamepadok driver-ek szabvány kimenettel rendelkeznek a játékok felé, pont azért, hogy a 35 millió 3d party cégek is tudjanak perifériákat gyártani. A PC az nem egy IPhone!
-Azaz PC-n tök mindegy, hogy PS3, XBox, MS, Logitech, A4-tech, Fish vagy mittudomén milyen egyéb márkájú kontrollert használsz, ha van hozzá szabvány Driver.
Maximum a speciális funkciókat nem ismeri fel egy játék pl egy kormánynál a FFB erősség állítást vagy hasonlókat. de azok már elég spec esetek. Azért 6 tengelyt, meg 6 nyomógombot manapság illik leprogramozni egy játékban. Max a vibra funkció nem működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!