Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB-s Gamepadot PC-re kötve...

USB-s Gamepadot PC-re kötve hogyan tudok használni?

Figyelt kérdés
Vettem egy PC, PS3 kompatibilis gamepadot, és számítógépre kötve szeretném használni. A Drivert feltettem, a szg. látja is, de hogyan tudom beállítani hogy a játékokban azt használjam?

2013. jún. 6. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nem értem hogy mi a sz@rért PS3 Gamepadot vesztek PC-hez amikor az összes játék Microsoft licenszes. XBOX 360 controllert kell venni Microsoft platformra és akkor nem kell semmit beállítani
2013. jún. 6. 17:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem lettem előrébb :)
2013. jún. 6. 19:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem kell xbox kontrollert venni azt vesz amit akar...

Nincs olyan hogy nem xbox alakú akkor nem látja vagy stb...

Melyik játékkal akarod játszani?

Mert ugye nem mindegyik game támogatja a gamepadot

2013. jún. 6. 20:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg Grid 2-vel szeretném kipróbálni, de szeretnék ezen kívül sokminden mással is. (COD Modern Warfare sorozat, Dirt 2, NFS The Run, Crysis 3, Bf3)
2013. jún. 6. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a játékok mind támogatják az XBOX 360 controllert. és igen azt kell venni mert a PS3 controller nincs benne a támogatásban mivel ezek a játékok Windows platformra lettek írva így nyilván a Microsoft nem fogja elérhetővé tenni a konkurencia támogatását...
2013. jún. 6. 22:33
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit hozzátennék hogy tapasztalatból mondom mivel ahogy csatlakoztattam a PC-hez az XBOX kart és elindítottam a játékot egyből automatikusan controllerre kapcsolt és ugyan úgy jelent meg az irányítás PC-n mint X 360-on nem kellett semmit beállítani max nálam az inverz módot mivel én így szoktam meg konzolon de ez kb 1db pipa... ennyit kellett beállítani
2013. jún. 6. 22:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha azt mondanám neked hogy én a ps3 kontrollerrel játszok pcn? és megy és semmi se kötelez hogy csak xbox-t támogat? meglepődnél?

By the way..

A játékok beállításaiba keresgélj (ha jól csatlakoztattad a gamepadet) "irányítás" részt sajnos pontos beállítást nem tudok mondani

Van olyan game ahol be lehet állítani hogy "gamepad" de pl most ahogy elnéztem csak gombkiosztás ra mész és átírod pl hogy ne felfele gomb legyen hanem az gamepadon nyomod a felfele gombot...

Viszont nem értem miért akarsz fps-ekkel gamepaddal játszani sztem jobb bill meg egér...

2013. jún. 6. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Jah igen énis játszottam baromi sok gamepaddal PC-n van xpadder meg hasonló aztán szánj minden játékra fél órát és állítsd be. énis játszottam PS controllerrel de mire sikerült rávennem a játékot hogy működjön vele az kb fél óra tökölés volt. míg az x 360 kart ahogy bedugtam a gépbe és föltette a drivert azonnal játszható volt az itt felsorolt összes játék. nyilván nem karral battlefield 3-mazok mivel kb 3x fejbelőnének mire becéloznák valakit.
2013. jún. 6. 22:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szívtam míg megtaláltam hogy milyen progival kell rákötni ps joyt pc-re [motionjoy] utána semmi gond nem volt

Viszont nálam ez vicces:

Pc-re gamepadot kötök ps3 ra meg billentyűzetet meg egeret akarok xD [pl black ops2 ps3on nagyon szarul célzok]

2013. jún. 6. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
36%

Nemtudom én csak GTA-hoz Saits Row meg hasonlókhoz szoktam használni a kart meg néha mikor single-ben hentelek valamivel és lusta vagyok géphez ülni. multiban kizárt mert kicsit aránytalan lenne :)

nem is vitázni szeretnék de tapasztalatból mondom hogy a PS kar PS-hez való az X360 kar pedig x360-hoz és PC-hez mint a dobozán is szerepel. összesen 2 játékot láttam eddig kb ami alapból támogatta a PS controllert. sajnos ez van a Microsoftnak nem származik túl sok előnye abból ha a saját platformjára elérhetővé teszi a legnagyobb konkurens termékét. éppezért nem is kerül bele a legtöbb játékba a PS3 controller támogatása.

2013. jún. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!