USB-s Gamepadot PC-re kötve hogyan tudok használni?
Nem kell xbox kontrollert venni azt vesz amit akar...
Nincs olyan hogy nem xbox alakú akkor nem látja vagy stb...
Melyik játékkal akarod játszani?
Mert ugye nem mindegyik game támogatja a gamepadot
Mi lenne ha azt mondanám neked hogy én a ps3 kontrollerrel játszok pcn? és megy és semmi se kötelez hogy csak xbox-t támogat? meglepődnél?
By the way..
A játékok beállításaiba keresgélj (ha jól csatlakoztattad a gamepadet) "irányítás" részt sajnos pontos beállítást nem tudok mondani
Van olyan game ahol be lehet állítani hogy "gamepad" de pl most ahogy elnéztem csak gombkiosztás ra mész és átírod pl hogy ne felfele gomb legyen hanem az gamepadon nyomod a felfele gombot...
Viszont nem értem miért akarsz fps-ekkel gamepaddal játszani sztem jobb bill meg egér...
Én csak annyit szívtam míg megtaláltam hogy milyen progival kell rákötni ps joyt pc-re [motionjoy] utána semmi gond nem volt
Viszont nálam ez vicces:
Pc-re gamepadot kötök ps3 ra meg billentyűzetet meg egeret akarok xD [pl black ops2 ps3on nagyon szarul célzok]
Nemtudom én csak GTA-hoz Saits Row meg hasonlókhoz szoktam használni a kart meg néha mikor single-ben hentelek valamivel és lusta vagyok géphez ülni. multiban kizárt mert kicsit aránytalan lenne :)
nem is vitázni szeretnék de tapasztalatból mondom hogy a PS kar PS-hez való az X360 kar pedig x360-hoz és PC-hez mint a dobozán is szerepel. összesen 2 játékot láttam eddig kb ami alapból támogatta a PS controllert. sajnos ez van a Microsoftnak nem származik túl sok előnye abból ha a saját platformjára elérhetővé teszi a legnagyobb konkurens termékét. éppezért nem is kerül bele a legtöbb játékba a PS3 controller támogatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!