60 GB-s ps3-nál nagy az esélye a meghibásodásnak?
"Magyarországon miért érthetetlen h kevés a pénz? Miért pont itt?"
Azért, mert a játékkonzol a luxuscikk kategóriába esik.
Akár tetszik, akár nem.
Ha van "felesleges" pénzed, hogy vegyél 35-ért használt PS3-at, és vegyél hozzá 3-5 ezerért használt játékokat, évente minimum 5-6 db azért kell, hogy értelme is legyen.
Akkor nem érthető, hogy nincs pénzed a 45 ezres használt slim Ps3-ra.
Vagy ami még érthetetlenebb, hogy nincs TÜRELMED még 1-2 hónapot kicsit gyűjtögetni, amíg az a +10 ezer összejön egy megbízható konzolra.
Szerény véleményem szerint ezért érthetetlen. ;)
Én is megértem hogy nincs pénz...
De "ez a te érdeked" hogy olyat vegyél ami kihúzza sokáig.
Egyszerűen nem bírok többet összegyűjteni! Tudom hogy jobb, tovább bírja, nem hibásodik meg, nagyobb tárhely stb....
Nem tehetem meg.... Ennyi
Ezt te írtad pár hsz-al előrébb: "1-2 havonta lenne pénz 1-1 játékra."
Egy régebbi használt játék 3-5 ezer Ft, egy újabb 10-15 ezer is lehet. Ezek szerint mennyi idő is lenne 10 ezer Ft-ot összegyűjtened?
Az "egyszerűen nem bírok többet összegyűjteni" kijelentésed ezek szerint nem igaz!
Maximum: Nincs türelmed kivárni...
De visszatérve az eredeti kérdésedre a FAT gépek meghibásodási esélye nagy, sőt minél idősebbek ezek a masinák, annál nagyobb.
Ezek után természetesen olyat veszel amilyet akarsz.
De, ha a FAT mellett döntesz, akkor nem értem, hogy miért teszel fel itt ilyen kérdéseket. ;)
Érdekel, hogy itt mit mondotok :)
Más kérdéseknél már elmondták, és a WIKI-n is kinn van, hogy PL a 60, és a 80 GB-s már más "széria" A 80GB-s nél már kisebb a meghibásodási esély. :D
ÉS sajnos igaz az állításom, mert mire összegyűjtöm a pénzt egy 50k-s PS-re addigra nem lesz rá játék. :D
Miért ne lenne? XD 2006 óta amit kiadtak játékot egészen (amíg be nem fejezik jó esetbe 2016-17) lesz game
Viszont ha ilyen szinten gondolkodsz akkor inkább ps3 at se vegyél hanem már most spórolj a ps4 re XD v boxone v amelyik kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!