Ha veszek intel CPU-s alaplapot és a VGA is integrálva van attól beletehetem a saját Videokártyámat?
AgentK jól mondja, aki nem tud megkülönböztetni a kép alapján egy hagyományos PCI és egy PCI-E x16 portot, az csak ne háborodjon fel. Főleg ilyen alpári bunkó paraszt módjára!
Ráadásul ezt egy olyannal szembe teszed, aki toronymagasan vezeti a kategória toplistát, és mindig hasznos válaszokat ad.
Te jöttél ide segítségér, mi aztán nem hívtunk! Épp ezért kommunikálj civilizált ember módjára!
poc.
nem vedeni akarom a kerdezot, de azert nelegyel elfogult.
ha visszaolvasol azert az ugynok stilusaban is fellelheto nemi kivetnivalo.
"b@zd+ nem a véleményedet kértem nem szervergépet csinálok b@zd+ csak internetezéshez kell,hogy fordulnál fel!"
Ezek után jópofizzak nem?
Ennek ellenére adtam értelmes tanácsot is.
"De ha eszed lenne,vennél egy miniITX FM2 lapot,meg egy A4-es APU-t,aztán lenne egy valamire is használható géped,22-25 ezerből."
Kíváncsivá tettél, de a neten nézelődve ez sehogy nem jön ki nekem 22-25 ezerre. Az alaplap és az APU külön kerülnek kb. ennyibe. Vagy félreértettem valamit? :)
Ja,sajnos most nézem hogy az FM2 miniITX lapok bőven 20 felett vannak.
De mATX-be 12 ezertől kezdődik.
A4-es APU meg 10-11
Még mindig jobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!