Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bekapcsolás megtörténik, kép...

Bekapcsolás megtörténik, kép még sincs?

Figyelt kérdés

Üdv, a gondom az lenne, hogy egy tökéletesen működő konfigot, át tettem egy másik házba, pontosan ugyanúgy kötöttem össze mindent, úgy vigyáztam rá mint a himestojásra.

de mégis, ha bekapocsolom nincs kép, se videokártyával, se az alaplappal, csak villog a monitor ledje és annyi, mi lehet a gond?

minden garis, úgyhogy vissza viszem úgyis, csak kiváncsiság :)

vélemény?

2013. jún. 4. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:

VGA-ba bedugtad a tápot?

Processzor 4 avagy 8 pines csatiját is?

CMOS resetet próbáltál már?

2013. jún. 5. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, minden jól van bedugva, resetet még nem próbáltam, de nem is merem, annyira nem értek hozzá sajnos :S
2013. jún. 5. 01:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szedd szét újra, majd rakd össze újra, még figyelmesebben. Ha akkor se jó, akkor rakd vissza a régi házba, és nézd meg úgy is.

Mindkét esetben figyelj arra, hogy a csipogó be legyen kötve, hogy ha ad hibakódot, akkor azt halld.

2013. jún. 5. 01:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha a system panel header, van rosszul összedugva, az is lehet az oka? mert a bekapcs bevan dugva és aled is világít, de a reset meg egyebek nem.
2013. jún. 5. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi vacak,előlapi panel,USB,mikrofon,HD led ilyenek ne legynek bedugva.

Csak a tápok,VGA,RAM,procihűtő.

Simán lehet zárlatos az előlapi panel

2013. jún. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!