Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felpontozlak! Az asztali...

Felpontozlak! Az asztali számítógépemet szeretném HDMI kábellel a TV-hez kötni. BŐV. LENT?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy ECG DVT 1350 HD PVR set top boxom. A gépen is, és a set top boxon is van HDMI bemenet. A boxot SCART kábellel szeretném a TV-hez kötni. A TV kb 4 éves PHILIPS képcsöves tv. ( [link] Hogyan oldhatnám ezt meg? A dolgokat összekötöttem, de a TV nem jeleníti meg a képet.

2013. jún. 4. 17:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi. és mi a véleményed erről? van egy kábelem, aminek egyik vége VGA csatlakozó, a másik vége pedig SCART kábel. ezzel megoldható?
2013. jún. 4. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2013. jún. 4. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak akkor lenne értelme, ha analóg jelet adna a vga (leánykori nevén d-sub) kimenetén a vgakártya, de sztem újabbaknál (full digitálisak, ld. hdmi, dvi), én nem sok valószínűségét látom ennek, de próba szerencse...
2013. jún. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!