Felpontozlak! Az asztali számítógépemet szeretném HDMI kábellel a TV-hez kötni. BŐV. LENT?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy ECG DVT 1350 HD PVR set top boxom. A gépen is, és a set top boxon is van HDMI bemenet. A boxot SCART kábellel szeretném a TV-hez kötni. A TV kb 4 éves PHILIPS képcsöves tv. ( [link] Hogyan oldhatnám ezt meg? A dolgokat összekötöttem, de a TV nem jeleníti meg a képet.2013. jún. 4. 17:38
1/13 anonim válasza:
Set top Box-on esetleg van HDMI bemenet,de a gépen kizárt.
Egyébként szerintem az STB-n sincs HDMI bemenet.
2/13 A kérdező kommentje:
de a gépemben is van.a videókártyán meg a boxon is van.
2013. jún. 4. 17:40
3/13 anonim válasza:
Semmilyen videokártyán nincs HDMI bemenet.
5/13 A kérdező kommentje:
az a lényeg, hogy a gépem hátulján,és a lapin is van. csak be kéne vhogy állítani őt.
2013. jún. 4. 17:59
6/13 A kérdező kommentje:
*vagyis elnézést. kimenet van rajta
2013. jún. 4. 18:08
7/13 anonim válasza:
Na de ez az.
Hiába kötsz HDMI-t a boxra,az nem szolgál bemenetként,így a TV-re se tud átmenni a jel.
Véleményem szerint ez így halott dolog,de képcsöves TV-re akkor se célszerű pc-t kötni.
8/13 anonim válasza:
Agent ne kukacoskodj. :)
A set top boxból vedd ki a tv kábelt, dugd be a hdmi-t és a tv-n válts a set top boxra.
9/13 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek. a tv kábelt kivettem, a dv-t áttálítottam, de csak fekete kép jön elő
2013. jún. 4. 18:13
10/13 anonim válasza:
Mindkettőn kimenet a hdmi!
Annyit tudsz tenni, hogy digitális hdmi jelet analóg scart jellé alakítod egy ilyennel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!