Windows 8 ra, hogyan lehet telepíteni windows 7et?
se windowsból, se bootolni nem engedi a win7-et se az xp-t
nem értem miért nem lehetséges
mi a megoldás?
Amíg kérdésekre nem válaszol a kérdező addig nincs miről beszélni, de aki egy kicsit átlátja a dolgokat az nem ír olyant, hogy telepítőlemezről bootoláskor ne volna mindegy a telepítőnek, hogy a vinyón WIN8, linux, XP volt-e rajta előtte vagy teljesen üres-e. Mint írtam, akár MacOS is lehet rajta, mert az első lépés úgy is a formázás lenne.
Persze bootolni kéne a lemezről. Ha ez nem egy akkor nem a fent lévő és el sem induló oprendszert kell hibáztatni mert az hülyeség...
Ha nem bootol akkor rosszul írta ki a lemez - ez a leggyakoribb hiba - vagy USB-s a billentyűzete vagy rossz az optikai meghajtója...
Ez nem vita, én is segíteni szeretnék, de ha tévútra visszük a kérdezőt azzal, hogy a fent lévő oprendszer miatt nem bootol be a lemezről, azzal semmiképp nem leszünk előrébb.
Bocs, ha kötözködésnek hangzott...
Semmi baj nem vettem annak,de jártam már úgy,hogy számítástechnikai szervizekben/nagyon kezdőként/újra akartam telepíttetni a pc-m és azzal traktáltak,hogy
az op meghajtóm nem bootol,a lézer fej elgörbült,stb. Ezt a cd írót beraktam egy másik konfigba és azon tudok telepíteni,vagy az emlitett linuxos live cd-t a régi gép nnem telepíti le mig az új simán 10 prec alatt felteszi.Millió ok lehetséges a hibákra ezért próbálkozik az ember a legnagyobb hülyeségekkel,ha minden elutasító véleményt számításon kívül hagynék soha nem lenne megoldás mert az eggyik ezt fikázza a másik azt.A szakvéleményekre adva én is eldobhattam volna az íróm,de jó,hogy nem cseréltettem ki 6000-ért.Végül is lehet,hogy egy képtelennek ható megoldás vezet eredményre amig jó szándék van mögötte megköszönöm. SZia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!