Balazs00xx kérdése:
Windows 8 ra, hogyan lehet telepíteni windows 7et?
Figyelt kérdés
se windowsból, se bootolni nem engedi a win7-et se az xp-t
nem értem miért nem lehetséges
mi a megoldás?
2013. jún. 1. 15:50
1/17 anonim válasza:
Windowsból nem is fog menni, a telepítő lemezről kellene bootolni. (Olyan nincs, hogy nem lehet!)
Majd felülírod a 8-ast. (Minden adat törlődni fog!)
3/17 levis56 válasza:
Csinálj egy linux ubuntu telepítő cd-t/iso/indítsd el a telepítést amikor felajánlja,hogy windows mellé vagy helyett telepíteed válaszd az tóbbit hagyd még egy kicsit futni a programot ezalatt törli a lemezen lévő telepítéseket,majd szakítsd meg a telepítést ,win7 cd be,ujraindít és menni fog.Én a win7 helyett az xp-t nem tudtam telepíteni és kínomban raktam be az ubuntu live cd-t ekkor jöttem rá a megoldásra.
4/17 anonim válasza:
Hogy írtad ki azt a telepítőlemezt??
5/17 levis56 válasza:
Beírtam a gugliba ubuntu iso,letölt kiír.A régi gépemen nem is tudtam letelepíteni mert telepítési hibára hivatkozva megszakította azt, de arra jó volt,hogy a win7-et leszedje és ekkor már ment az xp.Az új konfigomon viszont már tudok ugyanezzel a cd-vel telepíteni.
6/17 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdeztem. Ott szokott hiba lenni, hogy rosszul írják ki és akkor tényleg nem bootol. Egyébként meg tök mindegy milyen oprendszer van a gépen, mert az lemezről való bootoláskor el sem indul, tehát itt más a gond...
7/17 levis56 válasza:
Igazság szerint ubuntun belűl több disztro van én a xubuntut választottam a kisebb gépigény miatt.
8/17 levis56 válasza:
Azért nem törli a win8-at mert a fejletebb op rendszert a régebbi nem képes felülírni.
9/17 levis56 válasza:
Ki kell próbálni,hogy a win8-at újra telepíti?Ha igen akkor marad az előző válasz.Más progiknál is jártam úgy,hogy régebbi verziót nem tudtam az új helyett felrakni,ezt a gép ki is írja.
10/17 anonim válasza:
" jártam úgy,hogy régebbi verziót nem tudtam az új helyett felrakni,ezt a gép ki is írja."
Persze, ha pancser módjára működő oprendszer alól akarod telepíteni, akkor ki is írja, hogy nem lehet. Ha bootolnál akkor nem is lenne oprendszer, ami hibát írna ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!