Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem értem. Mi e különbség a...

Nem értem. Mi e különbség a 775-ös procik között?

Figyelt kérdés

Na sziasztok!

Van egy Gigabyte GA-8I945P-G alaplapom.

Benne egy Pentium D 805 őslelet proci.

Van egy Core2Duo-m. Amit ugye nem támogat. De miért? Ugyan olyan, mint a Pentium D...

De mi az hogy nem támogat? Mi a különbség mondjuk egy G41 és egy 945P-chipset között? Miért nem támogatja?

Ugyanannyi lába van, ugyan ott vannak a lábak. Nem értem.

2013. máj. 29. 22:50
1 2 3
 11/22 P.O.C. ***** válasza:
53%
Látod ezzel el is mondtál mindent. Fogalmad sincs, hogy az aktuális termékek mire képesek, de orvérzésig állítod, hogy a Pentium D, meg egy poros egymagos AMD milyen modern processzor. Holott még egy natív dupla magossal se volt dolgod. :)
2013. máj. 29. 23:22
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Pentium D lassú? :D

Akkor a Pentium 4 mi? :D

Mondom, mégegyszer bocsánat, hogy nem vagyok gazdag.

2013. máj. 29. 23:27
 13/22 P.O.C. ***** válasza:

Attól hogy nem vagy gazdag eszed még lehetne. Kosszerű technikának nevezni egy 8 éves több generációval ezelőtti processzort ami még csak nem is NATÍV kétmagos, agyrém.

Szerintem állj le ezzel a hardveres tanácsadással, mert van még mit bepótolnod. És így másokat is csak félrevezetsz.

2013. máj. 29. 23:33
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem azt mondtam, hogy korszerű, csupán nem értem, miért nevezte az illető ősleletnek... Én inkább megbecsülöm azt amim van. Nem kell nekem i7-es vagy hasonló. Úgyse megyek vele semmire.
2013. máj. 29. 23:38
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Mert az.

Nincs ezen mit magyarázni.

Nem az anyagi helyzeted határozza meg.

Hidd el,én is egy 775-s Celeronról váltottam A10-re,és igen,egy ősküvölet,meg ráadásul kalap kaki volt már akkor is amikor kijött.

De nem áltattam magam butaságokkal,hogy jajj,nem is olyan rossz az,jajj nem mindenkinek telik jobbra,blabla.

Elfogadtam hogy vacak,elavult,és semmire se jó.

Minden IGP szar?

Mesélj még...

Beszéld meg ezt a HD7660D-vel,vagy a mindjárt debütáló Richland csúcsIGP-vel.

2013. máj. 29. 23:46
 16/22 Osynho ***** válasza:
71%
Nem vagy gazdag? :) A ddr1 és ddr2 drágább, mint a ddr3. A ritkább s775-ös procik drágábbak, mint a modernebb, gyorsabb cpu-k. Miről beszélünk? :) 4 magos Phenomot kapsz használtan 15 ezer Ft-ért. Az olyan drága? Abból egy hónapnyi cigi, vagy egy tank benzin nem jön ki...
2013. máj. 30. 00:56
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

1. A DDR ramokat én 2006-ban és 2007-ben vettem :)

2. A proci 2004 óta van meg

Problem?

2013. máj. 30. 01:17
 18/22 P.O.C. ***** válasza:

És ez szerinted most kit fog érdekelni, hogy mikor vásároltad az alkatrészeid? :D Más is ilyeneket vett abban az időben, mert csak ezek voltak.

Van a padlásomon egy teljesen működőképes Commodore 64 -esem, odaadom neked ingyen, mert tudom, hogy te tuti attól is el lennél szállva magadtól. :D

2013. máj. 30. 08:27
 19/22 anonim ***** válasza:

ne sajnaltasd mar magad...

az egy regi elavult lassu szar, attol hogy neked rosszabb van fuggetlenul.

2013. máj. 30. 10:44
 20/22 Osynho ***** válasza:

1. teljesen irreleváns a vásárlás ideje

2. mondandóm lényege, hogy a régi, lassú, elavult használt hardver nem feltétlenül olcsóbb, mint egy valamivel modernebb cucc. Minimális ráfordítással lehet sokkal erősebb pc-t összerakni. És ez ügyben is lényegtelen, hogy te mit tartasz elavultnak.

Problem?

2013. máj. 30. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!