Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 0%-os winchester formázás...

0%-os winchester formázás után nem áll vissza?

Figyelt kérdés

Van egy Asus K50AB laptopom, amin napról-napra szépen lementek a százalékok, immáron elérte a 0%-ot, viszont valami olyasmit hallottam, hogy ez nem teljesen a vinyó hibája, mert meg lehet oldani hogy ne 0%-os írjon, mivel más a hibás.

Mivel lehetne ezt kiküszöbölni?

Esetleg a formázás segítene?

Vagy valamiféle kábelcsere kéne?

Illetve ez a kábelcsere laptopban is megoldható?

2013. máj. 28. 23:18
 1/4 anonim válasza:
És akkor most mi a baja? A szabad hely fogy, vagy csupán az aránymutatók csökkennek le 0%-ra? Vírusirtót futtattál már le?
2013. máj. 29. 07:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Mindent futtattam már le, a Hard Disk Sentinel írja hogy 0%-os, és az indítása trükkös, mert így kell indítani: Bekapcsológomb -> F2 -> Esc -> Enter.

És aztán rendesen megy a windows, valami 2000 vmennyi hibás szektort talált. :S Helyre lehet ezt még hozni?

2013. máj. 29. 08:12
 3/4 anonim válasza:

Inkább nézz be egy PC szervizbe, tanácsadás már csak van ingyen. : )

Hát ha Sentinel írja, akkor lehet van vele valami, bár sztem az is csak úgy értékel, mint a kaján a szavatossági idő. : ) Szóval működhet az még tovább. Ha más baja nincs, csak a progi írja 0%-nak, akkor nem kell aggódni. Volt pár vincsi amire azt írta, hibás, meg azt mondja halott, közben meg használtam...

Mondom, talán szerviz, hátha találkoztak hasonló problémával. PC hiba-dolgok nagyon egyedi megoldást igényelnek. Ilyenekre látatlanban nagyon nehéz megoldást találni.

2013. máj. 30. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Végülis használható, csak ez az F2-es indítással változott meg, mind1, mert ár eladósorban van, szóval ha kell valakinek kicseréli! :)

Azért köszi!

2013. máj. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!