Miért melegszik ennyire a processzor?
Sziasztok!
Nemrég pasztáztam újra a procit, és a proci alá(mikor vettem ki) ment egy csepp hűtőpaszta, és zárja jobb oldalt alul a lábakat, amennyire tudtam kipucoltam. Desztilláltvízzel és tiszta alkohollal. De még mindig van rajta, nyomni nem merem, félek elferdül a láb.
Tehát a gond az, hogy a gép bekapcsol,de a kis akcióm óta, 61, alapjáraton játéknál 70-75.
Ez miért van?
Proci: Pentium D 805
Elvileg a max hőfoka ennek 61 fok. Ettől elromolhat a proci?
A Hűtő rendesen rajta van, és a hűtőn is érezni, hogy nagyon forró, pedig a venti maxon pörög. Ez már a 2. hűtő rajta, 5k ért vettem. Ez egy Core2 Quad Q6600 hűtője ami rajta van. Mi lehet?
"Ez már a 2. hűtő rajta, 5k ért vettem. Ez egy Core2 Quad Q6600 hűtője ami rajta van."
AgentK jól mondja amúgy, a gyári Intel hűtők 1000 Ft -nál többet nem érnek, akármiről is szerelték le őket.
Tehát ezzel az 5 ezer forintos várárlással jelentkezhetnél a kész átverés show -ba is.
Ennyiért már bivaly hűtőteljesítményt vehetsz LGA775 -re, amik mögött a gyáriak elbújhatnak a fenébe, mert garantáltan 50 fok alatt tartják ezt a procit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!