Melyik laptop érné meg jobban gamelésre?
ez a 2 laptop közül melyik érné meg jobban játékra és miért? Válaszotokat előre is köszönöm
vagy
"150 ezerért olyan gamer konfigot összerakok hogy a Crysis 3 full HD-ba Very High Grafikán vinné"
Na én ezt kétlem...
"150 ezerért olyan gamer konfigot összerakok hogy a Crysis 3 full HD-ba Very High Grafikán vinné"
Ezzel én sem értek egyet...
Ami normálisan viszi Very High grafikán az a HD7850, mellesleg ez a kártya jóindulattal is 50000 Ft és akkor még alaplapról, processzorról (ami ki is húzza a videókártyát), ramról, tápegységről... stb.. szó sem volt.
Visszatérve a kérdésre:
Válassz jobb processzor vagy nagyobb HDD.
Amúgy én sem ajánlok laptopot "gamelésre"...
Egy jobb Asus ROG laptopra meg rá megy a gatyád is...
Olvasgatom itt a kérdéseket, és értetlen okoból, nem tudom felfogni, hogy ha van egy ilyen kérdés, miért ez a válasz
"inkább pc-t vegyél".
Ha a kérdező kollégista lesz, vagy netán utazni megy, akkor így hordozza a gépét?
Mellesleg szerintem aki laptopot akar venni, annak elég a minimum grafika, amit már elég olcsón meglehet szerezni.
Egy laptopot általában pont azért veszünk, mert hordoznánk, az hogy ti az asztalit is így hordozzátok, az a ti elmaradottságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!