Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen márkákból lenne érdemes...

Milyen márkákból lenne érdemes SSD-t venni?

Figyelt kérdés

Mostanába "Upgrade-elem" a gépemet, és szeretnék bele vásárolni egy SSD-t. 128-256gb-osat. Nagyobb nem kel.

Melyik márkákban érdemes kutatnom?

Én a Samsung 840Pro-ra figyeltem fel(256), meg Kingston HiperX, Corsair 240 SSD Force3 GS, Intel 520 240, OCZ Vector 256.

Milyeneket ajánlotok még?

2013. máj. 27. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyilván ha egyik sem működött az nem az SSD hibája. az pedig egy másik kérdés hogy a samsung-gal nem csinál ilyet lehet hogy más a vezérlője. de azis lehet hogy a Samsung SSD más gépeknél produkál hasonlókat.

Kizárt dolognak tartom hogy az Agility SSD lenne hibás. vagy te csinálsz valamit rosszul. (valószínű) vagy a gépeddel van baj (nem annyira valószínű)

2013. jún. 14. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy BIOS-frissítést megérne, lehet, hogy az megoldaná...
2013. jún. 14. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Hidd el h nem csináltam semmit rosszul, értek hozzá. Nem ez az első gép amit összeraktam és beállítottam. Szerdán kipróbáltam a céges gépemben amiben még 775-ös lap van, ugyan ezt csinálta mind W7, mind W8 alatt. Már mindent megpróbáltam. Hétfőn megy vissza aztán pénzt vissza vagy csere samsungra.

Igen a Samsung saját maga gyártja a vezérlőit az ssd-kbe. OCZ-ben sandforce vezérlő van.

2013. jún. 14. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen a vezérlővel kapcsolatban igazad van... De nem értem nálad mi lehet a gond eddig 4 vagy 5 gépet szereltem ezzel a típussal és mind jó. néhánynál a Windows 7 AHCI drivere nem működött de ezt frissítve semmi gond nem volt velük
2013. jún. 14. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
A kollégám céges gépébe OCZ Vertex 3 128GB-os ssd van és annak sincs baja, lehet h csak mi fogtunk ki kapásból 2 rosszat.
2013. jún. 15. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!