Milyen márkákból lenne érdemes SSD-t venni?
Mostanába "Upgrade-elem" a gépemet, és szeretnék bele vásárolni egy SSD-t. 128-256gb-osat. Nagyobb nem kel.
Melyik márkákban érdemes kutatnom?
Én a Samsung 840Pro-ra figyeltem fel(256), meg Kingston HiperX, Corsair 240 SSD Force3 GS, Intel 520 240, OCZ Vector 256.
Milyeneket ajánlotok még?
Nyilván ha egyik sem működött az nem az SSD hibája. az pedig egy másik kérdés hogy a samsung-gal nem csinál ilyet lehet hogy más a vezérlője. de azis lehet hogy a Samsung SSD más gépeknél produkál hasonlókat.
Kizárt dolognak tartom hogy az Agility SSD lenne hibás. vagy te csinálsz valamit rosszul. (valószínű) vagy a gépeddel van baj (nem annyira valószínű)
Hidd el h nem csináltam semmit rosszul, értek hozzá. Nem ez az első gép amit összeraktam és beállítottam. Szerdán kipróbáltam a céges gépemben amiben még 775-ös lap van, ugyan ezt csinálta mind W7, mind W8 alatt. Már mindent megpróbáltam. Hétfőn megy vissza aztán pénzt vissza vagy csere samsungra.
Igen a Samsung saját maga gyártja a vezérlőit az ssd-kbe. OCZ-ben sandforce vezérlő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!