Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vidikártyát vegyek?

Milyen vidikártyát vegyek?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy ismerősöm informatikus és kérdeztem tőle hogy szerinte mit kéne a gépemben fejleszteni, én erre mondtam gépem adatait stb, aztmondta hogy vidikarit.

Az lenne a kérdésem hogy mind1 hogy milyen vidikarit veszek, nem kell valamivel kompatibilisnek lennie valamivel?

Ha tök mind 1 a fajta akkor mi a legjobb ami kijön 35 ezerből?

2013. máj. 26. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
akkor te valami varázsló lehetsz
2013. máj. 26. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy betegyél egy VGA-t le kell szedni az oldalát.

Amúgy az oldallapot úgy szeded le (általában!), hogy hátul van rajta két csavar, valószínűleg csillag/recés az oldala, hogy kézzel ki tudd csavarni. Nos azokat kikapod, és akkor ki kell tudnod szedni. Ha egybe van a tetővel (van ilyen) akkor annak a csavarjait is kikapod.

De figyelj, nem olyan bonyolult, egy kikás szekrényt összerakni 100x nehezebb, úgyhogy illene rájönnöd...

2013. máj. 26. 18:30
 13/14 A kérdező kommentje:

ja oksa köszi a választ csak én nemtudtam hogy hátul kell kicsavarni azthittem csak a hátlap jön le akkor xD

köszi a választ

2013. máj. 26. 18:40
 14/14 A kérdező kommentje:
itt a tápom: [link]
2013. máj. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!