Milyen vidikártyát vegyek?
Az lenne a kérdésem hogy ismerősöm informatikus és kérdeztem tőle hogy szerinte mit kéne a gépemben fejleszteni, én erre mondtam gépem adatait stb, aztmondta hogy vidikarit.
Az lenne a kérdésem hogy mind1 hogy milyen vidikarit veszek, nem kell valamivel kompatibilisnek lennie valamivel?
Ha tök mind 1 a fajta akkor mi a legjobb ami kijön 35 ezerből?
Ahhoz, hogy betegyél egy VGA-t le kell szedni az oldalát.
Amúgy az oldallapot úgy szeded le (általában!), hogy hátul van rajta két csavar, valószínűleg csillag/recés az oldala, hogy kézzel ki tudd csavarni. Nos azokat kikapod, és akkor ki kell tudnod szedni. Ha egybe van a tetővel (van ilyen) akkor annak a csavarjait is kikapod.
De figyelj, nem olyan bonyolult, egy kikás szekrényt összerakni 100x nehezebb, úgyhogy illene rájönnöd...
ja oksa köszi a választ csak én nemtudtam hogy hátul kell kicsavarni azthittem csak a hátlap jön le akkor xD
köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!