Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért csinálja ezt a gépem...

Mért csinálja ezt a gépem mióta megvan?

Figyelt kérdés
dual core AMD, és mindig egy idő után pl a GTA SA közben ok nélkül begyorsul, majd lelassul, s ez idegesitő, úgy nagyon beindul, mintha ki be dugnék egy csipőspaprikát a fenekie, 512 MBvideókártya, 2 GB ram, s van vagy 15o GB üresen! nem tudom mit csináljak vele....
2009. okt. 4. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hűtés működik? Lehet, hogy hamarabb felmelegszik a játéktól és azért lelassult a játékod.
2009. okt. 4. 17:27
 2/4 anonim válasza:
Lehet hogy be van kapcsolva az órajelszorzó állítgatása (ha nincs terhelve a processzor visszavesz belőle, hogy kevesebb áramot fogyasszon). Nézz ennek utána, bennem is csak ötlet szintjén merült fel a dolog :)
2009. okt. 4. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem szimpla videókártya kompatibilitásról lehet szó. Vagy a verzió lehet még hibás, ami a letorrentezett és crackelt játékoknál gyakorta megesik. Nekem pl a hang szokott elmenni. Úgyhogy sztem törődj bele hogy ez van. :)
2009. okt. 8. 03:37
 4/4 A kérdező kommentje:
hát, a proci +64000 s a videókártya meg 512 MByte...
2009. okt. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!