Elég ezeknek ez a táp?
Kiscsillag, ha ár hülye vagy ezt a szöveget mellőzd. Megértem, hogy ki akartad magadból adni mert belül ez kárt tenne, de tedd máshol.
"Szerinted hülyeségből írják rá a VGA dobozára, hogy 500as PSU ajánlott a konfignak? LOL "
Mi az a LOL? Amúgy meg mit tudunk meg abból, hogy 500? Semmit. 500-as és 500-as táp között hatalmas difi lehet, ahogy a gyártó se tudja milyen az az 500-as táp, a többi részét se tudja a konfignak, de te vaslzeg még azt se tudod mi az a 12V-os ág.
"Ne okoskodjatok már itt "valahonnan hallott" dolgokkal... "
Ezeknek a dolgoknak stabil és biztos alapja van ami a te tudásodból hiányzik(bár ezt tudásnak nevezni)
Amúgy meg írtam eleget már, cáfolj meg szakmailag, hajrá.
Mint már mondtam, 7970 és az i5 mellé elég a ctg-500, ha a kártya alpórjalen megy, ha húzod a kértyát. akkor már csúcsra lesz járatva a ctg-500.
Én azt mondom, hogy maradhat a CTG, viszszont a 7970-et hagyd alapórjelen, amíg nem veszel egy jobb tápot, pl Seasionic M12 II 620w.
Viszont egy ilyet ingyen is adna egy haverom: Thermaltake toughpower 600W.
Ez elég lenne? Úgy hallottam, hogy ez egy elég jó psu, de jó lenne egy kis megerősítés is :)
Zöld kezek, mint mindig, mentek mindenkihez!
b@zdmeg :'DDD
Itt írják, hogy a ctg 500 elég. De haverod adna ingyen egy Thermalake 600-ast, és még megkérded hogy elég-e :D
Már csak ha a CTG és a Thermalake márkát nézzük....
IGEN elég lesz !
Elnézést lemaradt a CTG elől a Chieftec
...
Már bocsánat, de azt, hogy a ctg elég azt arra értették, hogy ha nem overclockolok akkor TALÁN elég lesz. A gyakorlat meg azt mondja nekem, hogy nagy terhelés alatt lefagy a gép mert nem bírja a táp, akkor meg milyen jogon mondod ezt nekem? A thermaltake-et azért kérdeztem meg, mivel nem nagyon ismerem a thermaltake tápokat, de az adatai alapján jónak tűnik és még ingyen is lenne.
Már sejtem, hogy honnan van 24%-od...
Ennek 4 18A-es 12v-os ága van, ezért ezzel is ugyanaz a probléma, mit az előzőnél, az egyes árak túlterhelőése.
Ennél CWT belsőnél nem tudom pontosan, hohy reagál az ágognkéntu túlterhelésre. A te estedben olyanra lenne szükség, amimek 25A-nél erősebb ágai vannak.
A jó öreg CWT PSH(chifi CFT sorozat pl), yep a 12V-os ágakkal van itt a gond, szerencsétlen elosztás, éles a megszólalási küszöbbel.
Nem, a CFT650 is ugyan ez a belső, ugyan ez a hülye ág és csati elosztás, plusz elég hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!