Elég ezeknek ez a táp?
A ctg-500 20A-t ad le áganként, viszont stabilan bírja a az egyses ágak túlterhelését, ha az mem haladja meg a 400w-ot.
Egy 7970-es konfig összesen eszik 290w-ot játék közben 12v-tól játék közben.
Egyébként a Raider 550 több merevlemez esetén intabillá teheti a rendszert, mivel a hitrlen terhelésváltozásra rosszul reagál.
Ha nem húzod durván a 7970-et, akkor 240w-on belül marad a fogyasztás.
Ha húzod, akkor ehet akár 300w-it is ilyenkor már célszerű egy drágább tápegység, pl az 520w-os Seasinic M12 II vagy XFX Pro 450/550, ami drágább, de jobb és megbízhatóbb mint a Raider.
Találtam ezt: FSP Aurum Gold 650W
Ennek már elégnek kell lennie, nem?
"A ctg-500 20A-t ad le áganként, viszont stabilan bírja a az egyses ágak túlterhelését, ha az mem haladja meg a 400w-ot. "
Egyszerű maték és fizika. 20A*12V mennyi is? 240W. 2x 240W az már 480 lenne. A 400W a közös max, de ágaként bír az többet is aszimmetrikus terhelésnél, de itt lehet olyan helyzetet teremteni aminél is ez már akkora, hogy simán megfutja az egyik ágat.
Amint fent kiemeltem az félreérthető, olyan nem lesz, hogy stabilan sokáig bírjon egy ág 400-at a CTG-500-nál az életbe.
Köszönöm mindenkinek :)
A ctg-500-at azért kérdeztem, mert most az van nekem, de találtam azt az fsp-t és rögtön arra gondoltam, hogy egy ilyen táp már simán el fogja bírni.
Mindenkinek ment a zöld kezecske!
Istenem de egy semmitmondó f@szok vagytok!
"semmitmondó adat..."
Szerinted hülyeségből írják rá a VGA dobozára, hogy 500as PSU ajánlott a konfignak? LOL
500 Wattos táp ajánlott, szóval 500as elég bőven !
Ne okoskodjatok már itt "valahonnan hallott" dolgokkal...
Egyébként 77 Watt a maximális fogyasztás. Overclokolni szerintem nem akarja a tulaja, ha mégis, akkor is bőségesen elég az 500W...
Nekem i7-920 (90W) és GTX 285 2GB (300W), 3 darab 1 TB-os Samsung, 3 cooler, 3 szál neon, és 4x4GB DDR3 társaságában van 450es tápom, és gond nélkül megy.
Sok semmitmondó f@sz. Mehet a leszavazás.
Egyébként kedves kérdező. TÖKÉLETESEN ELÉG !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!