Ha az a célom, hogy még pár évig FullHD-be tudjak akadás mentesen játszani, elegendő egy 7870-es videókártya, vagy 7950-est vegyek?
7870-es bőven elég lesz még 1-2 év múlva is.
Nekem 560TI van a gépemben ami már 1 éves kártya és gyengébb mint a 7870 de még mindig nincs olyan játék ami nem menne full HD-ban legalább közepes részletességgel.
Az előfordulhat hogy bizonyos dolgokban később vissza kell venned, mint mondjuk élsimítás, de szerintem full részletességgel már most is lehet olyan játék ami kikészíti még azt a kártyát is (pl: Crysis 3)
Egyébként,vegyél HD7870 Tahiti LE-t,az egyébként is kb HD7950 szint,jó szerencsével meg HD7970 közelébe tudod húzni.
Milyen lenne a teljes konfig?
Azért tahiti ide vagy oda, nem egy 7950 erőben.
Mindenképpen a 7950-et vedd ha van rá pénzed, ha nem, akkor tahitis 7870.
Fx 6300 + egy normális kb. 10k ft-os hűtő
Asus M5A97 LE R 2.0
8 Gb 1600Mhz Ram
2Tb Toshhiba 64mb cache hdd
VGA vagy 7870 vagy 7950
Thermaltake MSI Snow Edition
Sharkoon 600W WPM
és majd később egy 23" LG polarizált 3D-s monitort szeretnék hozzá.
Komolyabb lapot nézz inkább.
Meg a WPM 600 nem ér annyit,hiába moduláris.
Tudsz ajánlani alaplapot, illetve tápot?
A PCX csapata ajánlotta a házhoz a moduláris tápegységet, mert alsótápos lesz, és a kábelek hossza gondot okozna, ugyanis én elsőnek FSP Raider 550W-ot néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!