Miért húzza le mindenki a nVidia GeForce GT630 videókártyát? (1GB DDR5)
Nekem is ilyen kártyám van sok helyen olvastam,hogy alkalmas a mostani generációs játékok futtatására is egy jó konfig mellett.DX11-ben futnak a játékok stb.
Még is sokan leszarozzák,hogy csak filmnézésre lesz jó meg h nagyon szar vga.
Itt egy példa,a BF3-at is simán viszi,pedig sok helyen írták,hogy nem fogja vagy max csak low-on.: http://www.youtube.com/watch?v=6PudNMtGrQI
Nekem még nem volt lehetőségem tesztelni a kártyát komolyabb játékokkal mert a gépem többi rész elég elavult,de már meg vannak rendelve a tuti cuccok :)
Írnátok pár véleményt? Esetleg indoklásokat,hogy miért szar,vagy miért jó választás. Köszönöm...
így az én kártyám is viszi pedig már 4 éves. az nincs is feltűntetve a videóban hogy mekkora felbontáson és milyen beállításokkal lett rögzítve ez a videó
aztán lehet hogy igen csak föl van húzva a kártya. én nem hiszek ezeknek a You tube-on közzétett videóknak
"Without Record - 27 ~ 21"
Szerintem ez a játszhatatlan szint...Amúgy a videókártya árán kapni erősebb videókártyát az amd részéről:)
Azért mert egy gyenge,tré kártya.
A ráadás csak az,amikor ráraknak 2 vagy 4GB VRAM-ot,hogy a sok hülye megvegye,mert azthiszi hogy ér rajta valamit.
14-15 ezertől kezdődik a GT630.
Használtan ennél erősebb kártyát is kapni.
Milyen 'tuti cuccaid' lesznek mellé?
A GT630 az öt éves HD4670-nél valamivel gyengébb.
A mostani kis hardverigényű játékokhoz elég, de nem hozza azt a teljesítményt, amit az ember elvárna egy új vga-tól.
Egyzerűen nem éri meg az árát.
"medium settings resolution at 1280x768 without anti-aliasing"
a videó feltöltőse állítása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!