Milyen drivert és honnan szedjek ehhez a videokártyához: Intel 82910GL/915G/915GL/915GV graphics controller 0?
Figyelt kérdés
Ugyanis felraktam az everest-et és azt írja ilyen videokártyám van... Mióta újraraktam a windowst nem visz nagyon egy játékot se , mert nincs ehhez driverem.2013. máj. 21. 18:33
1/4 anonim válasza:
[link] < próbáld meg így keresni!
Egyébként az alaplap / laptop gyártójának oldalán járnál a legnagyobb sikerrel.
2/4 BM-Striker válasza:
3/4 Komplikato válasza:
Már VISTA alá se volt driver hozzá.
Ha van alatta driver, akkor SE lehet rajta játszani.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja , azt elfelejtettem mondani hogy xp-m van.
Mindenkinek kösz a válaszokat! :D
BM-Striker: leszedtem de így se visz semmit
gondolom ezért is írta Komplikato hogy driverrel se megy rajta játék...
Vazeratti tanácsát azonban még megpróbálom, hátha azzal mégis sikerrel járnék :)
Amúgy a gyártó oldalán is megnéztem ott így van kiírva: Discontinued Product , szóval nem valószínű hogy akármi is működni fog de azért még1szer Kösz mindenki!
2013. máj. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!