Gamre18 kérdése:
Mit ajánlanátok ehhez az alaphoz? Msi G41M-P33 Combo Intel Lga775
Figyelt kérdés
Olyan gépet akarok amin megy a Fallout3,New Vegas,Dead Island,Cod. Modern Warfare 1,2.Nem valami nagy gépet akarok csak lehessen ezekkel játszani. (ram max 4 gb, vga max 1 gb lehetőleg nvidia geforce, proci meg valami intel core 2 duo legyen).2013. márc. 18. 18:53
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Táp az milyen legyen? Szerintem elég egy 450-500W-os nem? Vagy elég lesz egy 400W-os is?
2013. márc. 18. 21:54
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom mert a grafikus chip sebessége kisebb, a grafikus memóriája nagyobb, a bit több benne, DirectX 10,OpenGL 2.1. Szerintetek most melyik? Nem tudom.
2013. márc. 18. 22:25
6/8 A kérdező kommentje:
Itt egy másik
Csak azt írja hogy 3D Technológia nincs az nagy baj?
meg csak 64 bites. Az rossz?
2013. márc. 18. 22:53
7/8 anonim válasza:
ez nagyon gyenge , olyan kártyát keress ami valamivel erősebb 460gtx pl . tápnak az fsp közül válogass , olcsó és megbizható , 450 w bőven elég .
8/8 A kérdező kommentje:
Okey, olyat keresek. Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 19. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!