Processzoromat kb egy éve vettem, de játék közben a 2 magja 100 fokig is felmelegedik. Most vettem egy új processzor coolert, gondoltam hátha használ, de semmi. A magok ugyan olyan forróak. Valami tipp, vagy esetleg hogy mi a hiba?
amikor megláttam ezt az izét elkezdtem szakadni XDD
mi a szar ez? mert hogy nem hűt az biztos :D
Nálunk 4-5 ezer.
De azt pasztázni is kell normálisan amikor felrakod,nem csak úgy odavágjuk mint a képet a falra.
Kivéve ha van a hűtőn gyárilag hővezető lapka.
Az, hogy hőcscsöves, még nwm jelent azt, hogy feltétlelül jonn, mint egy jobb rézmagos.
A te esetedben pasztázd újta a processzort vékonyan és egyenletesen.
Ami lényeges ugrás lenne a gyárihoz képest, az a Xigmatek Loki, vagy az Alpebföhn Sella.
Itt 10 fok közti különbség is van, pedig az olcsó fehér be sem került a listába.
De az athlonos laptopomnál is teszteltem. Mivel nem volt rendes paszta itthon, így kapott fehéret. Ment is alapon 45-50 fokon, terhelve meg 80 környékén is. Aztán 2 hét múlva kapott mx4-et, és lett belőle 35 fok alapon, terhelve 60-65.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!