Pentium E5400 2magos procihoz érdemes-e egy izmosabb videókártyát berakni. Lényegében: a proci elbírna e egy erősebb kártyát normálisan?
Geforce 9600 gt + van jelenleg, a gyárilag húzott verzió, kicsit már öregszik, és nem titkolt vágyam h a nemrég kijött játékokkal játszam, pl: metro last light és a társai
nem maxon akarom én húzni, csak h eldöcögjön rajta normál felbontásban egy 20-25 fps mellett
egyedül ő öregedett ki, de fantasztikusan meg vagyok vele elégedve, 4 éve van meg, sose hagyott cserben(najó néha melege volt de azt megoldottam)
valami ésszerű tanács egy újabb kártya vásárlása ügyében?
nem lennének túlzott igényeim, elég lenne ha fél évig bírná a játékokat innentől számítva, átlag felbontásban
na most én beütöttem az ajánlatokat ide
nem jobban megérné+5000 ért egy 2 gigás kártya?
és egyébként a lényeg, de gondolom ez már elhúzná akkor a metro last lighot is, mert speciel most ezen húztam fel magam h képes volt megdobni4-5 fps-el
40 ezer alatt nincs olyan VGA,ami kihasználna 2GB-t.
És a VRAM-nak semmi köze a VGA teljesítményéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!