Mi a vélemény erről a konfigurációról?
i5-3570k
Asrock Z77 Extreme 4
Corsair Vengance 8GB
Asus HD7970 DC2T
Corsair H100
FSP Raider 550W
WD 1TB 7200RPM 64MB
Corsair Carbide R300
Játékra lesz nagyrészt, 1980x1200-as felbontáson.Mit változtatnátok rajta, hogy jobb legyen és miért?A proci majd egy extrém tuningot fog kapni.
Majd ha beáll a pumpa,akkor ne kérdezd miért nem ajánlom ezeket a készre szerelt vízhűtéseket.
Nem a vízzel van a bajom,meg a nem is igazán a teljesítménnyel,hanem mert sokkal nagyobb az esélye a meghibásodásra,mint egy léghűtésnél.
És ha beáll a pumpa,akkor azonnal túlmelegszik a proci cirkuláció nélkül.
Tudom,mert egy közeli ismerősömmel már megtörtént ez kétszer is,egyszer egy H60-al,máskor pedig egy nem tudom pontosan milyen Antec vízhűtéssel.
Az elött én is húztam a készre szerelt vizes rendszerek felé,de amióta ezt elmondta,megváltozott a véleményem.
Léghűtésen is leállhat a ventillátor,de a borda akkor is hűteni fog.
Viszont egyedileg megépített,külön pumpával és tartállyal szerelt rendszerekkel semmi bajom,de ott egy komponens kerül annyiba,mint az egész H100.
Lehet nem véletlen.
Le lehet pontozni,tökre nem érdekel.
Hát igen! Ha neki tönkrement, akkor mindenkinek tönkre fog... xD
Szerencsétlenem pont bekapta a hibás szarokat...
De amúgy fene tudja hogy ez igaz-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!