Mi a vélemény erről a konfigurációról?
Figyelt kérdés
i5-3570k
Asrock Z77 Extreme 4
Corsair Vengance 8GB
Asus HD7970 DC2T
Corsair H100
FSP Raider 550W
WD 1TB 7200RPM 64MB
Corsair Carbide R300
Játékra lesz nagyrészt, 1980x1200-as felbontáson.Mit változtatnátok rajta, hogy jobb legyen és miért?A proci majd egy extrém tuningot fog kapni.
2013. máj. 20. 20:01
1/14 anonim válasza:
Ha extrém tuningot akarsz,akkor egy rendes léghűtést vegyél rá.
A RAM-ról és a HDD-ről küldenél egy linket?
Egyébként rendben van.
2/14 A kérdező kommentje:
A RAM-ból pontosan nem tudom melyiket, úgy hallottam hogy a fekete venganceknak kisebb az időzítésük.Szóval ebből tudnál mondani?Amúgy szerintem nincs jobb léghűtő, ami jobb lenne a H100-nál.
2013. máj. 20. 20:08
3/14 anonim válasza:
4/14 A kérdező kommentje:
Corsair fajta RAM tudnál mondani?Azok a hűtők amiket írtál, szerintem jobb a H100, úgyhogy szerintem az lesz, mert most megvan a keret.
2013. máj. 20. 20:14
7/14 anonim válasza:
Nem jobb a H100,meg csak a baj lesz vele,de mindegy.
Jó az a Kingston amit írtam.
9/14 anonim válasza:
agentK, megmondanád mi a bajod a H100-al? Próbáltad már valaha is? Nem hiszem. Nekem jelenleg is H100-asom van, és 4,7-en fut stabilan a 3930k. Akkor miért ajánlasz egy Alpenfoehn Brocken-t? Max terhelésnél megy fel 60 fokra a proci, tehát nem tudom mit tudnál ellene mondani :) Még csak azt sem mondhatom, hogy hangos, tehát ne beszélj le senkit a H100-asról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!