Mennyire nehéz összerakni ezt a számítógépet?
Figyelt kérdés
-AMD Athlon II X4 740 processzor
-GeForce GT630
-Asrock FM2A55M-DGS alaplap
-Veritech 4GB DDR3 1333MHz VG
Ezekből az alkatrészekből szeretném összerakni a gépem,de még soha nem csináltam ilyet,max egy vga-t cseréltem meg egy procihűtőt a gépemben.Mennyire nehéz ez egy átlag felhasználónak? Összerakás után ha az sikerült mennyire bonyolult beállítani? Pár tippnek,ötletnek nagyon örülnék,ha valaki már rakott össze gépet egyedül.Lehet hogy nem olyan nagy dolog ez,csak én képzelem annak,de nem akarom tönkre vágni a gépet idő előtt,ezért megkérdeztem. Köszönöm a segítséget :)
2013. máj. 20. 12:51
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést az lemaradt,hogy egy meglévő gépbe akarom ezeket az alkatrészeket beletenni a régi helyére,tápegység,merevlemez stb azok maradnak a régiek.
2013. máj. 20. 12:53
2/4 anonim válasza:
Ha van a alaplaphoz kézikönyv, abban benne van, hogyan kell a jumpereket beállítani és milyen sorrendben bedugni a gépház kábeleit - ezen kívűl gyakorlatilag minden gyerekjáték - a hűtőpasztázás sem nehéz dolog, viszont alapszabály, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük - finoman kell bánni az alkatrészekkel, mert ha eltörik valami nem cserélik gariba és az Jó Isten sem ragasztja vissza a helyére. Persze van, aminek kell egy kis nyomás, hogy bepattanjon a helyére, de majd ráérzel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 20. 13:21
4/4 anonim válasza:
Ha nem akarod tönkre vágni, akkor bízd inkább szakemberre, vagy legyen ott egy ismerősöd aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!