Mitöl romolhat a winchester kondiciója?
Figyelt kérdés
Vettünk egy laptopot 70ezer-ért Toshiba Satellita l750d és egy 320gbos seagete merevlemez volt benne, satás, akor emgnéztem 100%-on volt a kondiciója, de ám tesóm használta a gépet, tegnap bekapcsoltam 0%-volt, sürgösen cseérlnem kell merevlemezt benne, 1éves össz vissz a gép, mitöl romolhatot le a winyó kondiciója? 1 éve vették voltbol, aztán továbadták2013. máj. 20. 11:27
11/17 A kérdező kommentje:
akkor biztos hdd hibás? mert kiadok egy merevlmezért 20k-t aztán kiderül más a hibás, akkor szivnék,
2013. máj. 20. 11:54
12/17 anonim válasza:
Valószínű hogy az hibás. sakójnos nem vagyok médium hogy megállapítsam mi a baja a notidnak de ha beviszed szervizbe valószínűleg pár ezres fejében megmondják mi hibás
13/17 A kérdező kommentje:
nos akkor ez jó hozzá? egy Toshiba Satellite l750d-röl van szó [link]
2013. máj. 20. 11:56
14/17 anonim válasza:
Ez nem jó hozzá mert 3.5-ös laptopba pedig 2.5-ös kell
16/17 A kérdező kommentje:
akkro elviszem szervizbe, ha ez a hiba akkor azt megredenelem, köszi szépen :)
2013. máj. 20. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!