Windows 7 telepítés segítség kellene! Ha törlöm a partíciót, eltűnik a tárhelyem?
Windows 8-am van, de win7et akarok feltelepíteni. A telepítésnél van két partíció, az egyiket töröltem, így maradt egy nagy 600akárhány GB-os, de azon van az op. rendszer. Láttam videót, hogy azt is törölni kell, a delete segítségével, és akkor a rendszer nem akadályozza az új feltelepítését (különben nem lehet feltelepíteni). Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, ha rámegyek a delete-re,ugye nem tűnik el a tárhelyem? ugyanúgy meglesz amennyi volt?!
http://www.youtube.com/watch?v=diKjMAZ-jmc (2:05-től)
És hogy lehet felosztani a winchestert, hogy ne egyben legyen a több száz GB, hanem legyen mondjuk egy-egy kisebb?
Előre is köszi!
Telepítéskor lehet felosztani.
Én elgondolkodnék rajta, hogy ha ennyire nem értek hozzá, akkor vajon nekem kell-e újratelepíteni!
A tárterület nem tűnik el, fizikailag annyi van az eszközön. A partíció már logikai egység, a meglévő fizikai területet tudod több logikai egységre tagolni, és elosztogatni a meglévő szabad területet.
Ha törlöd a logikai egységeket, akkor marad a teljes tárterület egy helyen, és az abból létrehozott partíció lesz majd az egyetlen. Ugyanitt a partíciók kezelésénél tudsz többet is létrehozni, és azokra elosztani a meglévő tárterületet.
Ha követed a telepítő lépéseit akkor mindegyik adja magát, hogy mit kell vagy lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!