Mennyire felel meg ez a számítógép játékra?
A közeljövőben szeretnék összerakni egy számítógépet amit főként játékra használnék,de minél kevesebb pénzből akarom megoldani,viszont használt cuccokat nem szeretnék venni.
A mostani játékok(Crysis 2-3,Assasin C.3,Far Cry 3,Battlefield 3 stb) gépigényének feleljen meg,nem muszáj mindent ultra full grafikán vinnie,ennyi pénzből nem is lenne megoldható,de azért egy erős médiumon fusson rajta minden azért.
Amilyen összeállításra én gondoltam:
-NVIDIA GeForce GT 630 1GB DDR5 (ez már meglévő alkatrész)
-AMD Athlon II X4 640 BOX processzor
-Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória
-Asrock N68-VS3 FX alaplap
Ez meg fog felelni szerintetek játékra? Vagy valamit változtassak az összeállításon? Köszönöm előre is a válaszokat... :)
"NVIDIA GeForce GT 630 1GB DDR5 (ez már meglévő alkatrész) "
én meg hülye vagyok :) ezt nem láttam sorry.
36-ból egy Athlon II x4 740 + ASRock
FM2A75M-DGS + valami 4 giga ram olcsón kijön
De nem érted hogy az a szűk keresztmetszet?
Hiába veszel mellé 250 ezres procit,meg 50 ezres alaplapot,meg 64GB RAM-ot,semmivel se fog több FPS-t adni,mint egy gyenge procival.
"1GB-os DDR5-ös VGA"
van egy gigás 7850 is, vagy 5870. Mégis totálisan lealázza ezt a csoda nvidiát.
Az hogy 1 gigás meg ddr5-ös édeskevés.
-AMD Athlon II X4 740
-Veritech 4GB DDR3 1333MHz VG memória
-Asrock FM2A55M-DGS alaplap
ez így pont annyiba jön ki ahogy gondoltam,így már jobb a helyzet?
"Azt ne mondjátok,hogy egy 1GB-os DDR5-ös VGA nem vinné ezeket a játékokat emellett a cuccok mellett."
Paraszt vakítás áldozata lettél. Ennek a szarnak mindegy menne vram van rajta, meg milyen, van 4gb verzió is, igazából 512 mega lenne neki elég.
Azt nézd, hogy a gpu egy gyenge szar, ne azt a rohadt 1gb-t...
Ja,ez nem rossz összeállítás.
Most milyen procid van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!