Szerintetek melyik processzort vegyem a Intel Core i3-3220 vagy az amd fx 8320-ast?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy processzort játékhoz és videózáshoz melyik lenne jobb?Majd a frapsel akarok venni.2013. máj. 17. 13:36
1/10 Rasta Joint válasza:
Videózáshoz az FX-8320 jobb választás. Amúgy nem is egy árkategória...
2/10 A kérdező kommentje:
A játékhoz is jó az Fx 8320-as?
2013. máj. 17. 14:06
4/10 joker10 válasza:
gyüjts még , és vegyél egy i5-2500k procit, én most vettem egyet, iszonyú jó !!!!!!!!!! a i3 -as procik lassan kimennek a divatból
5/10 anonim válasza:
Nem divatbol veszünk processzort...és az az i3 3 generácios kb fél éves 8 hónapos ( tököm tudja naptár szerint ) böven nem megy ki a divatodbol.De inkább egy 8 magos Amd vagy i5.
6/10 joker10 válasza:
na most jól megmondtad :D nem megy ki a divatból, de inkább vegyen i5 :DDDDugyanezt mondtam én is, amugy meg én se divatból veszek procit, én arra értettem, hogy kimegy a divatból, hogy a 2 magos prosik már elavultnak fognak számitani........
7/10 anonim válasza:
Ja,de te ajánlasz Sandy procit közbe...
Gratulálok.
Mi a szarnak válaszolgatsz itt?
Senkinek semmi haszna nincs belőle.
8/10 anonim válasza:
"gyüjts még , és vegyél egy i5-2500k procit, én most vettem egyet, iszonyú jó !!!!!!"
Nézd már meg mennyibe megy egy ilyen i5, röhejesen drága.
"hogy kimegy a divatból, hogy a 2 magos prosik már elavultnak fognak számitani......"
Grat, te tényleg nem idevaló vagy.
10/10 anonim válasza:
Ezek nagy volumenű szakmai hozzászólások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!