Milyen hűtő kell Intel Core i7 3770 mellé?
Figyelt kérdés
Játékra kéne, ezért gondolom a gyári hűtő nem olyan hatékony.2013. máj. 16. 19:53
21/23 anonim válasza:
Csak nem értem, mi a bajod az i7-tel. Azt aláírom, hogy csak játékra felesleges, de ettől függetlenül egy nagyon jó proci, párhuzamos alkalmazásoknál például mérföldekkel jobb, mint az i5. Mellesleg a mai játékok (Battlefield 3, Far Cry 3...stb.) már több mint 4 szálat használnak, nekem játék közben a második monitoron mindig fut egy teljesítménymérő és látom, hogy néha mind a 8 szál dolgozik. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy i5-tel ezek a játékok nem működnének, de én szeretem, ha mondjuk videókonvertálás közben is tudok játszani. Ilyenkor bőven előjön az i7 előnye.
Nekem csak ez a kontár pcautlet duma nem tetszik...
22/23 anonim válasza:
Persze,de ne legyen már valami attól gamer pc,mert egy i7-3770 mellé beraknak egy GTX650-t.
23/23 BM-Striker válasza:
Mondjuk az igaz, hogy egy "gamer" gépnél egy jobb videókártya fontosabb, mint az i7, de ha van rá keret érdemes i7-et venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!