Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez hiba? Infó lent!

Merevlemez hiba? Infó lent!

Figyelt kérdés

Nos az a problémám, hogy a gép mostanában nagyon lassú a processzorra a videókártyára és az új ramokra sem gyanakszom. Többen mondták hogy itt merevlemez probléma lessz, találtam egy programot ami a látottak szerint nem hiszem hogy normális. Nos abba szeretném a segítségeteket kérni, hogy ez a probléma a merevlemezcsere után megoldódik?

Kép: [link]

Gépem:

Processzor:Intel Pentium Dual E2160 1.80 Ghz

Videókártya:Radeon HD 5450 512 mb

Ram:2 gb

2013. máj. 15. 10:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csináltam képet erről a bizonyos SMART adatokról, nem nagyon értek hozzá, hogy miképp lehet kijavítani.

Kép: [link]

2013. máj. 16. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
S.E.H.O.G.Y.
2013. máj. 16. 12:52
 13/13 csacsi2 ***** válasza:

Reallocation Event Count visz le az értéket ami csak annyi hogy sokszor lett hibajavítva.

Reallocated Sectors Count 22 tényleges hiba.

Természetesen ha a programban nem lett állítgatava az eltolás, mert akkor hibásak is lehetnek az adatok, így a program a hibák ellenére OK -t ír és kis hibaszámra hibát!

futtasd már le a chkdsk C: /f/r/x -et addig lehet találgatni, hogy a windows ki tudja-e javítani a hibás szektorokat vagy menj a boltba, vegyél másikat és telepítsd újra az oprendszert!

Még az elején írtam:

"előbb próbáld meg kijavítani

futtatásba írd : cmd

Parancssorba chkdsk c: /f/r/x

újraindításra kéri hogy ütemezz nyomj egy I entert, majd idítsd újra a gépet."

(ha újraindult ne nyomj gombokat, hagyd lefutni)

Ha így sem lesz jó akkor nincs mit tenni!

2013. máj. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!