Merevlemez hiba? Infó lent!
Nos az a problémám, hogy a gép mostanában nagyon lassú a processzorra a videókártyára és az új ramokra sem gyanakszom. Többen mondták hogy itt merevlemez probléma lessz, találtam egy programot ami a látottak szerint nem hiszem hogy normális. Nos abba szeretném a segítségeteket kérni, hogy ez a probléma a merevlemezcsere után megoldódik?
Kép: [link]
Gépem:
Processzor:Intel Pentium Dual E2160 1.80 Ghz
Videókártya:Radeon HD 5450 512 mb
Ram:2 gb
Csináltam képet erről a bizonyos SMART adatokról, nem nagyon értek hozzá, hogy miképp lehet kijavítani.
Kép: [link]
Reallocation Event Count visz le az értéket ami csak annyi hogy sokszor lett hibajavítva.
Reallocated Sectors Count 22 tényleges hiba.
Természetesen ha a programban nem lett állítgatava az eltolás, mert akkor hibásak is lehetnek az adatok, így a program a hibák ellenére OK -t ír és kis hibaszámra hibát!
futtasd már le a chkdsk C: /f/r/x -et addig lehet találgatni, hogy a windows ki tudja-e javítani a hibás szektorokat vagy menj a boltba, vegyél másikat és telepítsd újra az oprendszert!
Még az elején írtam:
"előbb próbáld meg kijavítani
futtatásba írd : cmd
Parancssorba chkdsk c: /f/r/x
újraindításra kéri hogy ütemezz nyomj egy I entert, majd idítsd újra a gépet."
(ha újraindult ne nyomj gombokat, hagyd lefutni)
Ha így sem lesz jó akkor nincs mit tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!