Egy 400w-s HKC elbír egy HD 7770-el meg egy Athlon 2 x4 640-el?
Fél évig lesz talán ez a táp. Lehet addig se...
Nem a PSU megbízhatósága érdekel, hanem hogy elbírja-e. Aki ezt nem bírja felfogni, és csak azzal tud jönni hogy : "Tönkre megy a géped" vagy "leég az egész" vagy "tönkrevágja a géped"
Az kérem ne válaszoljon!
Köszönöm!
"Csak azt nem értem, hogy ezekkel tápokkl mindenkinek mi baja?"
A terhelésre rosszul reagál, nem biztos, hogy tartani tudja a szabványokban rögzített kimeneti feszültségeket, a bemeneti feszültség ingadozására, zavaraira érzékeny, a névleges teljesítményét sem adja be, elégtelenek a védelmei mind a hálózat felé, mind a géped alkatrészei felé. Ez a baja mindenkinek ezekkel a tápokkal.
Igen azt mondják?
És egy 150W tdp-s konfig volt egy olyan tápon ami a gyártó szerint max 160W-t bír?
Érdekes,nap mint nap vannak itt kérdések,hogy miért kapcsol ki a gép,miért indul újra,miért mennek tönkre a vinyók...blabla..aztán mindig kiderül hogy ilyen trágyadobozokra van kötve a gép.
De mindegy,ha ilyen hülye vagy,hogy neked megéri a kockázatot,hogy vehetsz új kártyát,mert spúr vagy venni egy normális tápot,akkor hajrá.
Ja és ne csodálkozz,ha tönkremegy a VGA,és kiröhögnek vele a garanciánál.
És nekem ne mond hogy nincs rá pénzed.
Ha 30 ezres kártyára futja,ami 99% hogy szórakozásra kell,nem pedig alapvető életfeltétel,akkor 5000 ezred is lenne egy normális tápra.
Azért mert nem vagyok gazdag? És mert h nehezen összegyűjtök egy kis pénzt , attól nem lesz plussz 30%-al több?
... Ezt utálom Magyarországban! HA valakinek nincs esetleg sok pénze rögtön csesztetni kell!
És miért is?
Mert azok írják hogy megbízhatatlan a táp akiknek még nem volt?
Sok-sok ember írja hogy nem érti miért ba**ogatják ezeket
a tápokat!
Konkrétan az a kicseszett teljesítménye érdekel és nem az a ..... megbízhatósága! MIÉRT NEM LEHET EZT FELFOGNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!