Egy 400w-s HKC elbír egy HD 7770-el meg egy Athlon 2 x4 640-el?
Fél évig lesz talán ez a táp. Lehet addig se...
Nem a PSU megbízhatósága érdekel, hanem hogy elbírja-e. Aki ezt nem bírja felfogni, és csak azzal tud jönni hogy : "Tönkre megy a géped" vagy "leég az egész" vagy "tönkrevágja a géped"
Az kérem ne válaszoljon!
Köszönöm!
Épp a megbízhatatlanságából fakad, hogy nem lehet megmondani, elbírja-e.
Mivel a megbízhatóság és a terhelhetőség szoros kapcsolatban van egymással, nem lehet egyiket a másik nélkül értékelni.
... Érdekes, az első pár válaszoló azt írta hogy lehet nem lesz teljesen biztonságos, de elméletileg elbírja....
Most jössz pl te és írsz 2 oldalnyi választ, és azt hiszed hogy az mindenki véleménye....
Te ugattad 2 oldalon keresztül... Az első oldalon semmi ilyesmit nem mondtak mind te! De iaz, én vagyok hülye, és nekem vannak szöveg értelmezési problémáim...
Barom.
Mit nem értesz?
Az hogy matematikailag elbírja,az nem jelenti azt hogy a valóságban is.
Hiába bír azthiszem 160W-t ez a táp a 12V ágon,és a max fogyasztásod 150W,ettől ez még bármikor leoldhat,aminek tudjuk a következményeit.
Ott a táp,ott a konfig,kösd rá,terheld le,és kiderül mi lesz.
De ha neked megér egy új konfigot egy szar táp miatt,akkor hajrá.
5000Ft-ért nagyon jó tápokat kapnál használtan.
A használt cuccok nem fognak összejönni, és nem is bízok bennük :-(
Csak azt nem értem, hogy ezekkel tápokkl mindenkinek mi baja? A régi DEER tápom 9 éve működik gond nélkúl, úgy, hogy kb 3 évente takarítom le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!