Legjobb egér 13000Ft alatt?
Fontos lenne,hogy jól nézzen ki,és jó minőségű legyen,illetve hogy legyen rajta világító rész,hogy ne kelljen sötétben játszani... nem fontos a sok gomb,de legalább 6 gombosakat mondjatok,dpi álító gombbal,mert szeretem állítgatni játék közben,ha taktikát váltok...
Csak is kizárólag FPS játékokhoz kell,low senses vagyok,400-2000 dpi-ig játszok,szóval nem kell a 6000 meg istentudja hány dpi-s egér....
Ezeket nézegettem:
-Genius Gila (kinézetre nagyon tetszik de sok rosszat olvastam róla)
-Logitech G300,G400 (erről sok jót olvastam,de szerintem ronda)
-Cyborg R.A.T. 3 (nagyon tetszik,és jókat olvastam róla,eddig ez a nyerő)
Nézegettem Roccat egereket,de sok panaszt írtak róla,első sorban,hogy nehezebb a gombokat benyomni,és hogy hangos..
"hogy ne kelljen sötétben játszani."
itt azt akartam írni,hogy sötétben keresgélni xD
A G400 a fenitek közül egyértelműen a legjobb, ha kényelmes is lesz neked persze(ha nem ilyen formába gondolkozol ott van még a Razer Abyssus is, de pl Steelseries Kinzu Optical is beleférhet).
"(nagyon tetszik,és jókat olvastam róla,eddig ez a nyerő) "
Pedig elég "retkek" szenzor ügyben, csicsás semmit nem érő kacat.
az általad említett 2 egérrel az a bajom,hogy csak 3-4 gombosak,én pedig nem tudnám megszokni,hogy billentyűvel dobjam pl cod-ban a nade-et,oldalsó 2 gomb kéne nekem... de ha tényleg rossz a rat 3 akkor le mondok róla :D
most írta nekem haverom,hogy Thermaltake BlackElement is jó ennyiért,vélemény?
Logitech g400 a legjobb
a többi szar. Ennyi, ha nem hiszed olvass utána
blackelement is egy fos, "gamer" egeret nemszabad venni, OEm gyártóktól összetákolt szutykok.
"Cyborg R.A.T. 3 (nagyon tetszik,és jókat olvastam róla,eddig ez a nyerő) "
javaslom olvas utána ennek a förtelemnek prohardver milyen egeret vegyek című topikjában, meg fogsz lepődni.. nem kellemesen.
"Logitech G300,G400 (erről sok jót olvastam,de szerintem ronda) "
most valami csilli villi vackot keresel vagy egeret? Nem a legszebb, de hogy a legtartósab és legjobban összerakott az biztos.
g300-at se vegyél, vacak mikrokapcsolói vannak és a szenzora is sokkal silányabb mint a g400-nak.
g400-on nincs világító rész, szerintem felesleges is, kezed úgyis rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!