AMD Phenom x4 965 BE procihoz milyen hűtőt vegyek?
Szeretnék egy hatékony és halk ( nem visít és fájdítja a fejet ) megoldást ami lehetőleg nem drága ( max 5000Ft ).
( soha nem szereltem még be procihűtőt, nehéz? )
10k körül gondolkodj ha jó kell, az 5k-s kategória 2-3 hónap és annyi. Cooler Masterek már egész jók 5-7k körül.
nem nehéz csak tekerd meg a procit jobbra balra, ameddig lelazul a pasztáról... (azaz, ne felfelé rántsd ki ha nem fogja már a tartó, mert megy vele a proci is..), aztán törölgesd le a pasztát és pasztázd újra.
ez még egész jó.
Tehát semmi csavarozás meg pattintgatás hanem simán csak paszta tartja?
pasztát adnak a procihűtőhöz?
Van egyáb rögzítés is, ö arra gondolt hogy amikor a fizikai rögzítés leszedted, akkor ne kapd ki rögtön, mert a jelenlegi borda eléggé össze tud gyógyulni a CPU kupakjával, ezért kell oldalsó muzdulatokkal fellazítani, hogy nehogy kitépje a procit a foglalatból.
Amúgy igaz hogy ez több mint a keret amit szánnál rá, viszont nagyon jó hűtő ennyiért:
ha az a baj hogy hangos, nem feltétlenül kell oda másik hűtő, elég csak a Quiet fan-t bekapcsolni, és 3-asra állítani.
egykét napja én is így csináltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!