Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a procihoz vegyek egy...

Ehhez a procihoz vegyek egy jobb hűtőt?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet fogok majd venni és szeretném ha hosszú életű lenne, de inkább azt szeretném ha egy halk hűtő stabilan hűtené, 5000 a határ sajna. Lehetőleg az ipon.huról kellene ajánlat ha lehet kérni köszi:)

2012. jan. 24. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb válik kihasználatlanná a proci, mint hogy tönkremenjen az eredeti hűtőtől. Nem kell ilyenekre költeni véleményem szerint.
2012. jan. 24. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Vegyél inkáb ház hütöket

alul valahova egy kintröl befele fújót

fentre valahova egy bentröl kifele szivót

és ugy olcsóbb és ház hütés fontos.

2012. jan. 24. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat
2012. jan. 24. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne egy új hűtő, mert ezek a gyári AMD hűtők nem túl jók. Hűtés szempontjából ugyan megteszik (míg nem akarsz tuningolni), de a hangjuk valami borzalom. Nagy terhelés alatt akár 5000-et is pöröghetnek percenként! Alapjáraton is olyan 1500-2000 körül mennek, nálam például már ilyenkor eléggé kihallani, pedig a videokártyám se túl halk. Terhelés alatt meg egyenesen úgy szól mint egy turbina.

5000 alatt ezt tudom ajánlani iponról, a felépítése olyan mint a 7-8-9 ezer forintos hűtőké:

[link]

2012. jan. 24. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam #4 es válaszadó köszi a linket bikább hűtő mint a gyári az tény és való, köszi a többieknek is zöld kéz megy
2012. jan. 24. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó jó természetesen jó hütö az de 5000 árban ugymond mindegy melyiket veszed gyáritól mind jobb..

viszont házhütö akor is fontos nem véletlenül irtogatam jó hogy ezt nem fejtetem ki de most megtetem:p

ha a hangja zavar akor természetesen a 4 es adot tökéletes választ és aligha fogsz ujab zajkibocsátokat teni a gépbe

2012. jan. 24. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért az erős túlzás, hogy bármelyik hűtő megteszi a gyári helyett. A hőcsöves, alumínium-lamellás hűtők érnek valamit a gyárival szemben. A gyárihoz hasonló konstrukcióval rendelkező hűtők nem sokkal jobbak a gyárinál. A ház hűtése pedig nem szünteti meg azt a durva zajt amit a gyári venti produkál.
2012. jan. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!