Ehhez a procihoz vegyek egy jobb hűtőt?
Ilyet fogok majd venni és szeretném ha hosszú életű lenne, de inkább azt szeretném ha egy halk hűtő stabilan hűtené, 5000 a határ sajna. Lehetőleg az ipon.huról kellene ajánlat ha lehet kérni köszi:)
Vegyél inkáb ház hütöket
alul valahova egy kintröl befele fújót
fentre valahova egy bentröl kifele szivót
és ugy olcsóbb és ház hütés fontos.
Érdemes lenne egy új hűtő, mert ezek a gyári AMD hűtők nem túl jók. Hűtés szempontjából ugyan megteszik (míg nem akarsz tuningolni), de a hangjuk valami borzalom. Nagy terhelés alatt akár 5000-et is pöröghetnek percenként! Alapjáraton is olyan 1500-2000 körül mennek, nálam például már ilyenkor eléggé kihallani, pedig a videokártyám se túl halk. Terhelés alatt meg egyenesen úgy szól mint egy turbina.
5000 alatt ezt tudom ajánlani iponról, a felépítése olyan mint a 7-8-9 ezer forintos hűtőké:
Jó jó természetesen jó hütö az de 5000 árban ugymond mindegy melyiket veszed gyáritól mind jobb..
viszont házhütö akor is fontos nem véletlenül irtogatam jó hogy ezt nem fejtetem ki de most megtetem:p
ha a hangja zavar akor természetesen a 4 es adot tökéletes választ és aligha fogsz ujab zajkibocsátokat teni a gépbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!