Asus Matrix HD7970 Platinum, hol kapható?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom Magyarországon nem kapható ez a videokártya.Érdemes külföldiről megrendelni?Mert ha rossz, akkor vissza kell küldeni és pár hónapig nem használható.2013. máj. 12. 14:47
1/4 anonim válasza:
Amennyibe az kerül,meg amennyiért az kihozzák ide,abból kényelmesen veszel egy 2db HD7950-t vagy akár 2db sima HD7970-t is,ha éppen 100 ezer körül mozognak.
Persze jó kártya,ezt nem vitatom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Néztem német boltokban és kb olyan 120ezerért vannak.Van egy ismerősöm, aki németbe jár dolgozni, szerinted ha meg tudja venni ott, akkor érdemes elhozatnom vagy nem?Mert teljesítményileg nagyon jó kis kártya, csak hátha tönkre megy akkor kb 2-3 hónap amíg újra tudnám használni, a gari miatt.
2013. máj. 12. 15:11
4/4 A kérdező kommentje:
Én a gari miatt aggódok, mert ha tönkre megy meg kell várni, míg haza jön kb 1,5 hónap aztán visszaviszi, majd megint kb 1,5 hónap mire hazajön.Lehet megelégszek egy Asus HD7970 DC2T-val.
2013. máj. 12. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!