Véletlen összezártam az usb port áramkörét vagyis felcseréltem a pluszt minuszt. A laptop kikacsolt, és azóta nem működik az usb portom. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
A laptopnak az usbn kívűl semmi baja. Most kiégett valami az usbnél, vagy csak automatán lekapcsolta a gép? vagy mi lehet vele, mit tudok vele csinálni ??2013. máj. 12. 14:03
11/11 A kérdező kommentje:
Nos nem tudom mi lett a géppel de mára magától megjavult az usb méghozzá az összes port. Tegnap este már villogni se villogott a pendrive, de ma ahogy beledugtam az egér "pöckét" rögtön bevette és megy.
2013. máj. 13. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!