Miért csinálja ezt vagy mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
van agy mp4-em és feltöltöttem rá százvalahány számot(több mint egy hetembe telt mert nem vagyok egy számítógépzseni)majd meg is hallgattam őket aztán egyszer csak az összes szám letörlődött magától halvány fogalmam sincs hogy(nem kicsit lettem ideges)szóval ez mitől van,előre is köszi a válaszokat!:(2009. szept. 30. 20:02
1/2 anonim válasza:
Az mp4 lejátszódat csatlakoztatod a számítógép egyik usb portjához, a gép ezt egy adattárolónak látja. A gépeden tárolt zenéidet jobb egér gomb-bal kijelölöd-aztán másolás, és a az mp4 lejátszó-vagyis az adattárolóra rámásolod. A lejátszót lecsatlakoztatod és kész.
Az hogy a zenék hogyan törlődtek le, vagy mi miatt, arra most így látatlanba nem lehet mit mondani, az is előfordulhatott hogy véletlenül te magad törölted le őket.
2/2 A kérdező kommentje:
úgy csináltam ahogy mondtad és figyeltem rá hogy mit csináltam szóval tuti nem töröltem le!
2009. szept. 30. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!