Milyen gamer headsetek vannak 15000 ár környékén?
BM-Striker: a névtől gamer(erre meg a ficsúrok egyből ugranak) :D Azt a sennheiser-t próbáltam amikor utazgatós fejes-t kerestem, hát elég doboz hangja van a cuccnak! Ezért én nem ajánlanám.
Viszont A genius új cuccai nagyon jók, most kezdenek fejhallgató szinten feljönni, váltottak beszállítót(magyarul most már a minőségi kategóriában játszanak) + egy olcsó ár is jár mellé. EZ szerintem így perfekt!
Csak egyet sajnálok az új hangfal rendszereik elég rosszul sikerültek pedig régebben volt egy széria ami minőségi lett.
Razer se jobb, ezek a headsetek 2éven belül tönremennek.
Jobban járs egy jó fejhallgatóval és egy külön mikrofonnal.
Egy headset-nél főleg hangminőség és kényelem fontos.
Játékra jó akármilyen jó fejhallható, de sajnos a rendes heasetek prémumárban vannak.
Az ilyen razer félékról nem lehet tudni, hogy valójában ki gyárttotta a driver-t benne.
# 3
SW-HF 4-5-6000 séziákra gondolsz? Azok sztem elég pöpecek lettek. (Bár kell a 384 kbit-es MP3, hogy kellemesen szóljon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!