UPC modem regisztráció error?
Egy ideje UPC-s netem van ezért úgy gondolták hogy adnak egy nagyobb díjcsomagot ugyan annyiért. Ehhez modem csere kell. A modemet regisztrálni kell (ha nem megy magától). Bekötöttem benyomtam a Firefoxot rányomtam a Youtube.com könyvjelzőre egyből átugrott egy a youtube.com/pcreg-re vagy valami hasonló. Kiírta h regisztrálja magát de ha nem jön össze akkor kattintsak az alatta lévő linkre. Nem ment, rákattintottam, és semmi nem történt csak töltött 25 percig. Felhívtam az Ügyfsz.-ot rendes hapsi regisztrálta központilag. Lett net. DE!!!!! a youtube.com ra most ezt dobja ki [link] a youtube.hu működik rendesen. De például a prohardver.hu: [link]
Azt hiszem eléggé körülírtam a problémát.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Ez misztikus, mert a modem regisztrációja csak azért szükséges, hogy a kiszolgáló (UPC) szolgáltatását, hálózatát használni tudd.
A honlapok megjeleníthetőségéhez nincs köze.
Ez inkább valami tartalomszűrő beállítás lehet.
Szerintem most kaptál három hónap Smart Guard védelmet ingyen, ami valamiért blokkol bizonyos oldalakat. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!