Vga hiba vagy csak beállítás?
Üdv! A konfigom: Windows xp (sp3); Msi k8t Neo V 2.0; Amd Sempron 2800+; DDR 768mb; Ata 160GB,40GB ill. 80Gb Sata HDD; 350W-os táp; nVIDIA GeForce4 MX 4000.
Nos a jelenlegi vga-val működik rendesen a gép, viszont van egy Asus Ah3450/HTP/256M/A-s videókártya,amit beleszeretnék tenni, de csak ideig-óráig működik, mivel fél-1 óra használat után elmegy a kép és csak kb fél órányi kikapcs után működik újra a kártya.(Csere előtt előző driver uninstall csökkentett módban, aztán a szokásos driver telepítés.)
A monitor készenlétbe vált és s-videon sincs jel. Elvileg az üzemi hőfok is rendben van (40-50°C). Kipróbáltam más gépben is, de sajnos ott is hasonlókat tapasztaltam.
Mi lehet a gond? Bios beállítás vagy kuka? Illetve még annyi, hogy a 80Gb-os Sata hdd-t látja a gép, de nem tudja inicializálni,más gépben meg tökéletesen működik, ezt sem értem...
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
Kicseréltem a tápot, de sajnos nem lett jó. Szerintem ez már valamilyen hardveres hiba lesz.(kondi, stb.)
Kolink 400w; de egy másik 400w-os gépben is ki volt próbálva.Üzemközben egy progival meglett mérve a hőfok is, ami induláskor kb.: 40°C-ot használat után 50-52°C-ot mutatott (aktív hűtésűa kártya).
De ha van még valami ötlet, akkor azt nagyon megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!