Miert nem ismrei fel windows a teljes RAM memoriat es a teljes processzor kapacitasat?
Figyelt kérdés
Van egy Asus K53U s laptopom,kb 2 hete vettem,2 GB RAM,1.60 GHz AMD dual coreos proci,320 HDD. Uzletben Windows 7 64 bitet ajanlottak ra,ezt fel is raktam de nem ismer fel csak 1.65 GB Ramot es 1GHz procit,kiprobaltam 32 bitest is,de semmi valtozas,kb 6-7 fele windows 7et probaltam mindegyik ugyanannyit ismert csak fel,otlet,hogy miert van ez?2013. máj. 8. 17:52
1/5 anonim válasza:
Abból a 2GB-ból eszik az integrált VGA is.
A proci meg nem jár mindig 1600MHz-en.
2/5 anonim válasza:
Talán mert a beépített VGA-nak is kell némi RAM,a mit ebből "nyúl" le...
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ertelme,hogy menjek reklamalni az uzletbe? Amugy neha elegge blokal is a gep,azert egy ilyen uj gepnek szerintem nem lenne szabad...Lehet,hogy a 64 bites Operacios rendszer miatt van?
2013. máj. 8. 18:09
4/5 anonim válasza:
Nem a 64bites oprendszer a hibás hanem a dual 1.6 2Gb ram.
Netezésre filmnézésre alkalmas de csodát ne várj tőle nem egy erőművész,ennyi pénzért csak annyit kapsz mint amennyit tud.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem is vartam,es nem is kell jatekokhoz csak netezes filmezes de az a baj a Youtube is eleg szarul megy neha...es nem a net a hibas
2013. máj. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!