Mi a véleményetek erről a configról? (többi lent)
AMD Athlon II X4 750K processzor
Corsair CX CMPSU-430CXV2EU 430W tápegység
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória
MSI FM2-A75MA-P33 alaplap
VTX3D 7850 1GB DDR5 X-Edition VX7850 1GBD5-2DHX videókártya
Szerintetek ez jó config?akár öt év múlva is elvinné az akkori játékokat?mit javítanátok benne?
"akár öt év múlva is elvinné az akkori játékokat"
Ezt élő ember meg nem mondja neked. Összerakok neked egy félmilliós gépet, az se biztos ...
Csak ezek az alkatrészek kellenek? HDD, ODD, ház nem kell?
Amúgy öt év nagyon hosszú idő, főleg a számítástechnikában.
Amit biztosan változtatnék az a vga és a ram.
Ramból 2szer annyi minimum.
Mivel amit írtál az már APU-s cucc így elég komoly vga van beleintegrálva a prociba. Én néztem hasonló configgal tesztet (youtube-ajánlom figyelmedbe). A vga az egyenlőre nem is olyan szükséges bele mert szépen mennek alapból a játékok vele. Mivel a proci húzható ezért inkább a ramra fektess kicsit több pénzt. A táp szerintem felesleges a corsair. (Drága és nem biztos hogy kihúz 5 évet)
Én informatikus vagyok, hasonló a konfigom vga nélkül, tökéletesen megfelel minden célra.
Polonkai Péter
Az az Athlon X4 750K nem egy APU, tehát nem rendelkezik integrált grafikus vezérlővel! Egyébként tegyük hozzá, hogy a legerősebb APU, az A10-5800K IGP-je nem valami erős, nem éri el egy DDR5-s HD6670 szintjét játékban, szóval egy 150 ezres, játékra szánt gépbe egyáltalán nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!